anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Rezultate viteză net mobil 4G+ Orange vs. Vodafone - Orăștie, jud. Hunedoara

Lord_Paul
Junior entuziast
Am făcut niște teste de viteză în rețeaua 4G+ Orange și Vodafone în localitatea de domiciliu, Orăștie, jud. Hunedoara. Testele le-am făcut la ore în care rețelele erau aglomerate în Speedtest by Ookla, pe conexiune "multi" și pe serverul operatorului, cel mai apropiat de mine, respectiv Cluj. Am stat la 200 de metri de antena cu indicativul 81918 pentru Orange ce folosește benzile 3 și 7 și pe același turn, fiind și Vodafone cu indicativul 955321 ce folosește benzile 1, 3 și 20. În printscreen-uri se vede un upload de doar 6 Mbps la Orange, dar a fost ceva izolat. În general, valoarea se situează cam pe la 30-40 Mbps. Rezultatele sunt aici! De curios, voi ce viteze ați atins în localitățile voastre? Sunteți mulțumiți în general de ceea poate rețeaua operatorului vostru? Vă mulțumesc!
4 Răspunsuri 4

Anonim
Neaplicabil
De fapt acel site Vodafone emite in 4CA, nu 3CA. 1+3+3+20. De aici si capacitatea mai mare decat pe 3+7, plus ca si pe upload iti face agregare telefonul pe Vodafone.

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Nu vrei sa stii ce viteza minunata am eu in localitate... Sa zicem doar ca esti un caz fericit. Foarte fericit. 🙂
Client Orange

BlackWolf
Senior certificat
Cat de norocosi sunteti unii dintre voi, vreau si eu viteze ca ale tale. Eu la mine am o medie de 100 Mbps/download si 50 Mbps/upload 4G, semnal full, Vodafone. Si Orange avea in medie aceeasi viteza, semnal full, 4G+, inainte sa apara clasica problema cu congestia de retea dupa preluarea celor de la Telekom.....

Vio73
#StarMember
Sunt zone și zone, dar la toți operatorii mai este mult de lucrat la acoperire. La mine, indoor, la Pitești, este cam așa: