anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Probleme utilizare trafic de date în UE (Germania)

Y_M
Junior
Sunt în Germania și nu îmi merge deloc netul.
Am cartela PP încărcată cu 10 euro pt care primesc mesaj ca am 7000 MB în UE dar nu pot consuma niciunul și am mare nevoie de internet mobil.
12 Răspunsuri 12

teacher_
#StarMember
Buna dimineața! Verifica daca ai roamingul pornit! Apoi verifica daca ai datele mobile in roaming pornite, din setările telefonului.

Y_M
Junior
Totul este pornit, în Ungaria a funcționat, în Germania nu și nu este prima data când iau țeapă în acest sens

Razvan
#StarMember
De cât timp ești în roaming? , că politica fair usage se referă doar la utilizare ocazională. Dacă au trecut mai mult de 120 de zile, în cazul prepay am auzit/citit că intervalul este mai redus, este posibil să ți se aplice restricții pe număr.

Y_M
Junior
Nu e cazul și nu e prima data când în țările vecine funcționează normal iar în Germania nu; deși rețeaua pe care ma conectează automat este DEIorange. Pe viitor o sa îmi iau cartela de Germania și nu a să mai dau 10 euro în România

Vio73
#StarMember
Dacă ai folosit de mai multe ori, da, s-ar putea să nu ți se mai dea voie. Mai încearcă totuși să alegi manual un alt operator. Sincer, îmi pare rău pentru situația neplăcută! Succes!

teacher_
#StarMember
Eu zic sa faci așa. Oprește datele mobile de tot, datele în roaming de tot, resetează telefonul, apoi porneste-le din nou. Selectează manual unul dintre operatorii de mai jos, am făcut screen shot. Operatorul de care spuneai nu este operator partener.

Y_M
Junior
Pe telekom și Vodafone 4G nu îmi da voie deloc iar pe 02-delorange nu are internet.

Neaplicabil
Mie imi suna a problema de operator. Si intrucat pe alti operatori din Germania nu te poti conecta, singura metoda de a testa asta este cu un SIM de O2. Daca cu SIM-ul respectiv functioneaza totul ok (local), inseamna ca e o problema de interconectare. Vezi poate ai nevoie de alte setari de internet (alt APN) pentru operatorul respectiv. Incearca, de curiozitate, sa modifici numele punctului de acces, din APN: net, in APN: internet. Si salveaza modificarile. Vezi daca e vreo deosebire. Daca nu, incearca si APN: pinternet.interkom.de Eventual, dupa fiecare modificare, asteapta un pic, si daca nu e nicio diferenta, treci telefonul in mod avion si inapoi, pentru o reintrare in retea. Asta daca nu-si ia internet deja. Daca isi ia, felicitari, ai reusit. 🙂

Neaplicabil
@teacher, sunt destul de sigur ca se refera la O2 DE (Deutschland). Si probabil ca este "o2-de | orange", nu "o2-delorange". :)) Dar cine stie? N-am mai fost de ceva vreme prin Germania. Se poate sa fie si sa nu stiu eu.

Y_M
Junior
Corect de l or... Între timp au băgat internetul, acum funcționează normal. Mulțumesc tuturor pt sfaturi. Era problema de rețea.

Neaplicabil
Heey! Super! 😄 Bravo! Ma bucur mult. :) Pai atunci, iti doresc sa te bucuri cat mai mult de timpul petrecut pe meleaguri straine. Si, daca mai e ceva si ai nevoie de ajutor, suntem aici. 🙂

Vio73
#StarMember
Doamne ajută! Bine că s-a rezolvat!