anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Internet nefuncțional pe prepaid - 17.10.2024

Adi8
Începător

Mai multe persoane, inclusiv eu, nu avem internetul funcțional, desi net inclus avem destul, eu de ex am optiunea cu internet nelimitat activa, insa nu se incarca nici o pagina de net, nici macar test speed.

mai e cineva in aceeasi situatie?

33 Răspunsuri 33

@alterego și @MihaiB23 vă mulțumesc pentru detalieri. Situația va fi verificată de către Orange și se va reveni cu un răspuns oficial în acest sens. Până atunci, agitația este inutilă, iar răbdarea este recomandată.O zi cu spor tuturor.

Sper să ai zi cu spor unii depind de grupuri , aplicații să pot avea spor și continua munca … până atunci aș prefera să văd răspunsuri de la un admin care poate obține informații corecte și nu eronate .

@FLo1 pentru mine internetul mobil e vital, lucrez remote, am pus telefonul pe post de hotspot dar nu e o soluție... în plus toată casa mi-a intrat în modul avarie... no-net, no-smart-house...

@FLo1 voce și sms sunt funcționale, postarea mea a fost ștearsă din cauză de motive... acolo am expus cât de bine m-am priceput ce și cum... dar s-a preferat o postare simplă... cu nu merge netul pe cartela prepay... testat pe 3 device-uri, router, android, ios... îți arată că e conectat la rețea... vezi și ce bandă/benzi sunt folosite dar nu dă nici o picătură de internet... pe abonament, fix în același loc, am internet nelimitat...

alterego
Cunoscător

@Adi8 se pare că e o problemă la Orange... sunt aceeași situație... am făcut o postare că n-am văzut postarea ta...

1Alexxxx
Junior

Sunt în aceeași problemă de la ora 6:30 o minzerie ! Nici măcar cu wifi în aplicație nu îmi mai apar beneficiile sau consumul nimic nimic

@1Alexxxx beneficiile au rămas înghețate eu le văd dar pe alt telefon cu abonament... sunt înghețate... pe toate numerele prepay... am 2 în cont...

Ama28
Începător

Confirm, aceeasi problema o întâmpin și eu de la ora 6:30 🤦

alterego
Cunoscător

Bună dimineața și NU faceți ca mine,

azi iar am pierdut 3 ore degeaba... nu cu Bonus Pocus ci cu internetul mobil de pe o cartelă care se încăpățânează să mai furnizeze internet deși are opțiune activă pe ea, are internetul din acea opțiune nefolosit și mai sunt vreo 10 zile până la reactivare automată a opțiunii.

Am crezut că se duse pe copcă router-ul acela 5G de care vă vorbeam zilele trecute dar NU... l-am resetat și reconfigurat de câteva ori și nimic... cartela vede rețeaua, vede datele mobile dar se comportă ca una pentru care resursele s-au consumat... deși nu e așa... 

Am verificat să nu fie cartela defectă în 2 telefoane, Andoid și iOS... am voce, am sms... internet... scuzați-mi expresia dar era să zic ceva de 4 litere... 

Acum aștept să se facă 9:00 să pot contacta un operator că asistenții virtuali m-au invitat să sun între 9:00 și 21:00

V-am pupat, nu pe portofel, și s-aveți o zi mai bună ca mine...

alterego
Cunoscător

Edit: alarmă falsă, e conectat la rețeaua școlii 😀

Cred că își revine internetul pe prepay, poate confirma cineva? Am primit mesaj de la copil că nu-i merge netul pe WhatsApp... el e la școală, deci mesajul a fost scris mai devreme...

La mine si-a revenit. 

MihaelaA
Ex Community Manager

Salut tuturor! Ne pare rău pentru această situație. Departamentul tehnic face demersuri necesare pentru remedierea sa într-un timp cât mai redus.

alterego
Cunoscător

UPDATE!!! La mine și-a revenit dar doar 4G+ și acum am pe router de 3 ori mai puțin decât de obicei, doar 120Mbps... și-am descoperit că atunci când internetul este funcțional LED-ul de la router e VERDE nu ALB (așa e doar conectat la date mobile dar fără internet).

Mulțumesc de UPDATE @alterego . Pentru că ”orice feedback contează”, indiferent că este pozitiv sau negativ.

Sebi15-
Începător

La fel am incercat si 5euro credit

nimic disponibil