anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Probleme Internet mobil

dragossssssssss
Începător
Salutare , am si eu 2 probleme in legatura cu semnalul si internetul
1. Am semnal prost in casa , in sensul ca am facut mai multe teste 3G , 4G , am vazut toate topicurile de aici , ca s-a mai discutat treaba asta , si am ajuns la concluzia ca e vorba de pereti , pentru ca in dormitor nu am semnal , dar in bucatarie da . Am sunat la ANCOM , si mi au zis ca e interzis sa instalezi un amplificator de semnal . Ce pot face in situatia asta din punct de vedere legal?
2. Nici internetul unde stau acum nu merge , datorita faptului ca sunt conectate multe persoane . Ce as putea sa fac ? Sa mai cumpar un router ? sau sa trag net din alta parte? nu stiu ce sa fac, pentru ca dimineata cand sunt la munca , imi merge bine , dar seara daca unu baga la download ceva , s a dus tot netu pe seara aia ! Va multumesc pentru raspunsuri
1 Soluţie acceptată‚

FLo1
#StarMember
Pai daca in "bucatarie ai semnal" si e ok, atunci un "range extender" iti rezolva problema. Sau poti si cu un alt router conectat fie prin wan de la routerul initial, fie configurat ca access point.

Vizualizare soluţie în postul original

5 Răspunsuri 5

Ascary
Campion certificat
Salutare! :) Daca reteaua e incarcata in zona ta nu te ajuta un amplificator. Ai putea pune un extender in dormitor (daca ai routerul in sufragerie de exemplu) dar repet,daca reteaua e congestionata nici acesta nu te va ajuta prea mult. O solutie ar fi sa faci o sesizare catre Orange,eventual mai multi vecini,in care sa explici situatia,cu dovezi (teste de viteza la diferite ore) si poate vor rezolva cumva.

dragossssssssss
Începător
Salut , îți mulțumesc pentru răspuns ! Însă , am făcut deja asta și mi au spus ca datorită faptului ca pereții sunt problema , ei chiar n au ce sa facă ...

FLo1
#StarMember
Pai daca in "bucatarie ai semnal" si e ok, atunci un "range extender" iti rezolva problema. Sau poti si cu un alt router conectat fie prin wan de la routerul initial, fie configurat ca access point.

Vio73
#StarMember
Nu ai posibilitatea să schimbi operatorul fix respectiv cu unul mai bun? Dacă cel actual îți creează atâtea probleme și ai alternativă, schimbă-l cu unul mai bun și rezolvi rapid problema. Referitor la Orange, cred că trebuie să faci sesizare în care să le arăți situația.

FaraUnID
Campion certificat
"Am sunat la ANCOM , si mi au zis ca e interzis sa instalezi un amplificator de semnal" - Raspunsul ANCOM este unul mult prea general si destul de evaziv. Nu poti instala si pune in functiune un astfel de amplificator de capul tau si dupa ureche. Daca ai resursele finaciare pentru a investi in asa ceva, contacteaza Orange si vezi care sunt recomandarile lor.