anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Pareri abonament Fix net 4g 10

Andyb394
Junior
Salut!
Curand am sa ma mut in Bucuresti, in chire .. si ma gandeam sa-mi fac abonamentul Fix net 4g 10 adica internet nelimitat la viteza 4g si 200gb la viteza 4g+ . Intrebarea este: Routerul se descurca suficient de bine ( spre exemplu) pentru a descarca un film de 30, 40 gb sau a ma uita pe YouTube, sau pentru sesiuni de gaming ?
Are cineva acest abonament? Cum este cu semnalul in Bucuresti, sector 2? Si care sunt vitezele de download/upload?
17 Răspunsuri 17

Stefan12
Junior entuziast
De la ce firma o sa taie fibra ?

Andyb394
Junior
Revin după ce am achiziționat abonamentul internet fix 4g 10. 1. Mare atenție când mergeți sa va faceți abonamentul, domnișoara făcuse inițial un contract unde nu era menționat nicăieri bonusul cu "nelimitat" de care beneficiezi dacă faci abonamentul pana pe 24 august. 2. Încercau să-mi ofere router-ul huawei 311 (cel cu 4g, NU 4G+) Și îmi spuneau ca are 4g +, deși în specificații scrie clar ca NU are. Până la urmă am rezolvat și mi-au dat un Huawei b535 4g+ 3. Router-ul se descurca foarte bine pe YouTube/netflix fullhd și BINE la rezoluția 4k. 4. Cu privire la gaming, pingul este surprinzător mic și stabil, am încercat în diferite perioade ale zilei și se descurca bine cu tot cu discord pornit. ( în funcție de joc și servere, pingul este undeva între 20 și 90). Menționez ca odată la 20 30 de minute exista o oarecare fluctuație timp de 1,2,3 secunde, după își revine. Router-ul sta la geam și este conectat la pc prin cablu. 5. Evident, internetul nefiind prin fibra pt că nu s-a putut aici în zona mea(București sector 2), vitezele nu sunt foarte bune pe timp de zi, însă noaptea dacă lași la descărcat 3 4 filme, de dimineață sunt gata.. În exemplele următoare ma voi referi la viteza propriu-zisă de download, cea cu care descarci efectiv un film de pe netflix/torent/un joc/ un fișier mare - - - pe timpul zile 1mb, 2mb,2,5mb MAXIMUM, mai bine zic pass decât dacă este ceva de dimensiuni chiar mici - - - pe timpul nopții obțin undeva între 6,5mb și 8,5 MB ceea ce înseamnă că în 2h 30 poți descărca undeva la 70gb Concluzii: fără îndoială nu se compara cu internetul prin fibră, însă este o soluție foarte bună de backup și zic asta DUPĂ ce am achiziționat abonamentul și testat internetul în diferite condiții. Sper că am ajutat pe cineva @stefan "vila" aceasta avea un cablu tras dintr-un bloc alăturat și urmează sa fie tăiat (cablul) pt că se anvelopeaza termic ( blocul). Cei de la Telekom mi-au zis sa aștept 3 4 luni, iar eu am 23 de ani, nu mă uit la televizor deloc și internetul e viața mea, n-aveam cum sa aștept atât.. Multumesc tuturor pt feedback!

Vio73
#StarMember
Eu folosesc de foarte mulți ani așa ceva și ultima dată ( acum vreo lună), am luat la prelungire un router Huawei B 535, care este foarte bun. Cu toate acestea, folosesc foarte bine un B 525 de mai mulți ani, și sunt super mulțumit! De aia ți-am spus să testezi inițial, dar se pare că ai ales soluția potrivită și mă bucur că ești mulțumit! Să auzim numai de bine!