anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nu mai primesc internet roaming SEE

Mihaitontea2001
Vizitator

Dece nu îmi primesc internetul in roaming see după achitarea facturii? 

14 Răspunsuri 14

Pololică
#StarMember

Salutare!

Te rog ofera-ne mai multe informatii. Cauzele pot fi multiple:

• ai depasit consumul SEE disponibil (plata facturii este irelevanta raportat la data noii perioade de beneficii)
  • este o problema locala (am patit-o cu Digi: imi functiona internetul, dar apelurile si sms-urile nu. A trebuit sa schimb operatorul local)
  • selecteaza alt operator local
  • verifica in telefon daca ai activat datele in roaming

MihaiC99
Junior

Salut,

Restul serviciilor funcționează în roaming (apeluri)?

Da , toate merg și în my Orange îmi arată internet roaming see 0 din 11,9 GB din abonamentul 11 fun 

Uitate la screen shotul atașat 

Daca nu ai depășit limita de utilizare rezonabilă in roaming și nici nu ai primit un SMS care sa te notifice că vei fi tarifat separat îi poți contacta pe chat sau telefonic ( +40374300300)  pentru mai multe informații.

https://www.orange.ro/docs/roaming/pdf/04-2024/Ghid_Roaming 

Am incercat sa sun la numărul afișat de tine mai sus și nu suna deloc ... 

Acum am incercat sa sun un amic și văd că nici să sun nu pot .... 

Îi poți contacta și prin chat din aplicația my Orange sau de aici.

Poți încerca și soluțiile oferite de @Pololică  mai jos.

Problema e simplă: nu ai dat de muuult timp pe acasă în ultimile 3-4 luni, motiv pentru care datele mobile disponibile pentru utilizare în roaming sunt ZERO. Pentru a reveni la normal, trebuie să ai grijă ca ”datele mobile consumate în ultimile 4 luni cumulat să nu fie mai mult în roaming decât în țară”, adică numărul trebuie să utilizeze date mobile conectat direct prin OrangeRO. 

MihaelaA
Community Manager
Community Manager

Salut, @Mihaitontea2001. Bine ai venit în Comunitatea Orange!

Așa cum au menționat și membrii Comunității, poate fi vorba despre depășirea limitei de utilizare rezonabilă în roaming. Ne poți spune, te rog de cât timp ești plecat din țară?

O lună jumate , cam așa ...

Colegi mei de lucru la fel sunt plecați și lor le funcționează .....

Este vorba despre cât ai consumat în ultimile 4 luni, chiar dacă ești cam de ”o lună jumătate”. Mai exact, această balanță poate fi influențată și de un consum redus de resurse când te aflai în țară (exemplu: utilizare WiFi). 

Dacă la colegi ”funcționează” poate să fie ori o cauză a unei utilizări reduse ca volum în roaming (comparativ cu momentul când erau în România), fie au un abonament mai mare (care conduce la o limită mai mare de date disponibile), sau în  ultimile 4 luni au utilizat telefonul mai puțin în roaming și mai mult național. Situațiile sunt particulare pentru fiecare client. 

Ai primit un SMS care te notifică că vei fi tarifat contra cost și nu din resursele abonamentului?