anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nu functioneaza internetul dupa reincarcare

Beata
Începător

Buna,

am facut o reincarcare, de Nu functioneaza internetul.

Beata

1 Soluţie acceptată‚

Anca07
#StarMember

Buna Beata,

Optiunea de 4€ are ca si bonus trafic de internet valabil doar cu o optiune de 5€, si de aici problema ta.

Vizualizare soluţie în postul original

10 Răspunsuri 10

delfinas
#StarMember

Beata, bun venit in Comunitate!!!

Ești cumva în roaming? Cu cat ai încărcat? Opțiune sau credit?

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

Sunt in Romania. Cu optiune de 4 euro.

Din câte știu, acea opțiune de 4 euro nu oferă trafic de internet.

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

Anca07
#StarMember

Buna Beata,

Optiunea de 4€ are ca si bonus trafic de internet valabil doar cu o optiune de 5€, si de aici problema ta.

Beata
Începător

Si cum putem sa rezolvam situatia asta?

Trebuie să încarci cu o opțiune de minim 5 euro și pe cea de 4 încearcă să o transformi in credit, daca nu ai consumat din ea.

asta e un jaf! Cred că ar fi mai bine să schimbi furnizorul 

Nu e un jaf, doar trebuie să citești condițiile ofertei atunci când o alegi. Transformi întâi opțiunea de 4 euro in credit, prin SMS la 321 cu textul CREDIT.

DETALII: https://comunitate.orange.ro/t5/prepay/cum-transform-op%C8%9Biunea-de-6-euro-minute-%C3%AEn-credit-6...

Apoi incarca cu o opțiune de 5 euro, care îți va oferi un trafic de net generos

Cum poti rezolva problema? Daca abia ai reincarcat si nu ai consumat din resurse, poti cere dezactivarea ei, si poti reincarca cu optiunea 5€ pentru a avea trafic de internet inclus.

Beata
Începător

Cum pot dezactiva reîncărcarea?