anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Internet Pre Pay in roaming

Bog_2
Începător
Buna seara. Fratele meu este plecat în Germania și folosește internet de pe o cartela Pre Pay. Problema este limita consumul de internet în roaming, care este setată la 6.9 GB ( cu opțiunea de 12 euro). Când aceasta limita ajunge la 0, internetul nu mai poate fi folosit și trebuie efectuata o noua încărcare, uneori săptămânal.
Exista o alternativa la această problema ? Mulțumesc.
1 Soluţie acceptată‚

Vio73
#StarMember
Salutare! Din păcate, alternativa ar fi să folosească un prepay de la un operator local, fără să mai aibă stres sau bătăi de cap.
Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Vizualizare soluţie în postul original

3 Răspunsuri 3

Vio73
#StarMember
Salutare! Din păcate, alternativa ar fi să folosească un prepay de la un operator local, fără să mai aibă stres sau bătăi de cap.
Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Vrajitoarea
Cunoscător
Cred ca varianta ar fi sa gaseasca ceva local, asa cum a mentionat si Vio 73, mai ales daca intentioneaza sa stea o perioada mai lunga, ca sa nu apara suprataxarea - https://comunitate.orange.ro/questions/2314589-functionare-roaming-see

RafaHelper
#StarMember
Salut @Bog_2, ‏‏‎ ‎ Eu nu vad unde este problema, e normal sa nu mai poti folosi internetul dupa ce traficul a fost consumat. Daca are nevoie de mai mult trafic de internet sa cumpere o cartela de la un operator din Germania.
Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!