anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Internet foarte slab

Gabiiiiiiii
Junior
Salut, acum un an si ceva mi-am cumparat internet de la orange, un router b311 alaturi de o cartela sim 4g, prima oara fusesem la digi pentru a imi cumpara net prin fibra dar zona unde stau(la 10 km de pitesti) nu are acoperire fibra. Chestia este ca primul an mergea ok si de cateva luni tot face fente, semnal foarte foarte slab, chiar pica de tot netul pentru cateva secunde, revine, iar pica si tot asa. Am incercat sa introduc si o cartela digi de 4g si tot mergea mai bine decat asta, avand o viteza mai constanta si mai mare, nu vreau o viteza foarte mare si nu vreau sa laud digi, dar ziua nu ma pot uita nici macar la un video 480p pe youtube fara sa se blocheze, de jocuri nu mai zic am lag(de ping) pe orice joc. Astazi am incercat sa schimb pe 3g din setarile routerului si merge mai ok, adica am net fara sa moara cu secundele, lasand cei 2mbps download test pe google. In contract din cate imi amintesc scria ca am 60gb 4g dupa se reduce viteza , daca schimb pe 3g din setarile routerului o sa intru la costuri suplimentare sau ceva? Oricum mi se termina abonamentul in 2 luni si nu o sa-l mai prelungesc, e groaznic. Ceva recomandari de net prin sim? Multumesc anticipat.
29 Răspunsuri 29

Vio73
#StarMember
Înseamnă că acoperirea 4g în locația ta este una destul de slabă, dacă e mai bună pe 3g. Numai să-l mai muți ( in sus, spre fereastră, etc), altceva nu văd.

Gabiiiiiiii
Junior
Dar totusi de ce la digi merge 4g si seara fara probleme si la orange nu? Pe contract scrie viteze pana la 150 mbps, de cand l-am cumparat nu ma asteptam la viteze asa de mari, dar totusi platesc internet 4g si folosesc 3g pentru ca nu am semnal deloc, macar sa nu mai vorbeasca prostii in contract cu 150 mbps, sa scrie viteza actuala din zona rurala.

Vio73
#StarMember
Viteza aceea este în teorie! Depinde însă de mai mulți factori: distanță față de antenă, ce obstacole ai, gradul de încărcare a rețelei din zona ta, ce tip de tehnologie se folosește ( ce benzi de frecvențe), ce dispozitiv folosești, etc. Pune-l și afară și vezi dacă se schimbă ceva.

Gabiiiiiiii
Junior
Il voi urca pe casa, probabil o sa mi se imbunatateasca cu 1-2 mbps, ceea ce va fi o diferenta mare 100% =))))

Vio73
#StarMember
E prea mare investiția, că altfel existau ceva soluții cu antene externe. Oricum, e o situație extrem de neplăcută, care se va rezolva doar prin extinderea acoperirii în zona ta. Acest lucru nu-l poate face decât Orange!

Gabiiiiiiii
Junior
Sunt in oras cu niste treaba, uite un ss cum merge la digi pe date

Vio73
#StarMember
În oraș, la Orange rupe. Îți pun eu de-ale mele. În fața blocului meu ( Prundu). Și două blocuri mai încolo ( de zile trecute).

Gabiiiiiiii
Junior
O sa incerc sa iau routeru si in Pitesti, sunt curios cum merge

Vio73
#StarMember
Dacă e net fix 4g, e setat pe o locație și ți se va bloca. Vă trebui apoi să suni la 300 să deblocheze sim-ul, care este setat doar pe o zonă inițială, doar de domiciliu. Dacă ai o cartelă sim prepay poți s-o bagi în ruter și să incerci, dar să îi scoți codul pin înainte.

Vio73
#StarMember
Cu siguranță îți va merge foarte bine în multe locații din oraș, dar problema ta tot rămâne.

Szabolcs
Explorator entuziast
Super viteza net azi la orange

Gabiiiiiiii
Junior
Mda Schimba pe 3g, e inexistent 4g in zone rurale sau in zone aglomerate

Vio73
#StarMember
Din păcate, mai sunt și zone din acestea cu acoperire mai slabă!

Gabiiiiiiii
Junior
Salut, ma poti ajuta cu ceva te rog frumos? 077******* pe whatsapp sau da-mi facebookul tau, e important.

Vio73
#StarMember
Internetul nu e peste tot în rural slab. La mine, în rural, am viteze foarte bune.