anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

HUAWEI 5G CPE Pro cu Smart 15

Cosmin_Radu
Junior entuziast
Salut, foloseste cineva combinatia de HUAWEI 5G CPE Pro cu abonamentul 5G Smart 15? Daca da, ne puteti da opinii? Intreb din perspectiva unui inginer telecom, asa ca detaliile tehnice sunt binevenite.
3 Răspunsuri 3

Anonim
Neaplicabil
Ai cumparat acest modem? Daca da, de unde? M-ar interesa. In rest ma astept doar la performante foarte bune si cred ca o sa ai si VoLTE direct prin modem, din care scoti un telefon fix.

Cosmin_Radu
Junior entuziast
Nu l-am cumparat inca, ma bate gandul dar fiind un gadget scump mai astept sa vad ce zic celalti pasionati de LTE si NR. Locuiesc in Bragadiru si nu am idee daca bate aici banda n78 cum trebuie. Ce e foarte interesant sa device e ca are 2 porturi TS9, oare cu antena externa mimo 2x2 merge in 4x4 acompaniat de 2 interne, sau ramane la doar 2x2 ?

Paul80
Junior entuziast
Salut, Nu e de cumparat acum. Are probleme hardware sau software. Wifi-ul merge foarte prost si doar in camera in care este routerul. Ultimul router ieftin care l-am avut de la Telekom aveam semnal in toata casa si afara. Mai astept sa vad daca se rezolva cu un update de soft sau il dau inapoi.