anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Extraoptiune cu internet la abonament?

1234
Începător
Chiar as avea nevoie in perioada urmatoare de internet si fix acum mi s a terminat internetul. Pot cumva adauga o extraoptiune cu internet daca sunt pe abonament si acum am ramas fara internet?!!
12 Răspunsuri 12

teacher_
#StarMember
Probabil poți adăuga,depinde cat net îți trebuie. https://www.orange.ro/abonamente/orange-net-6/ asta e cea mai buna probabil. Https://www.orange.ro/help/abonamentele-orange-net-183, aici ai detalii mai generale. Poți să activezi opțiunea, cred.

1234
Începător
pai as vrea sa stiu si cum?!

teacher_
#StarMember
Intra in contul tau Orange, verifica acolo ce opțiuni sunt disponibile. Cred că dacă îți activezi ceva, ele nu pot fi dezactivate luna viitoare, ci iti rămân până la finalul perioadei contractuale, sau se negociază alt contract. Sau poți suna la nr unic 300, sa iei legatura cu un consultant, și.o să îți dea detalii.

teacher_
#StarMember
Sau poți merge într-un magazin Orange Shop, să discuți cu un consultant... Dar daca tot vrei mai mult net gratis da un mesaj la nr 321 cu textul Steaua, și intri în grupul de suporteri, și ai 500 de MB la victorie și 100 de MB la fiecare gol. Aseară au pierdut, dar m-am ales cu 200 de MB... Atâta doar că trebuie să stai până au meci, până duminică.

1234
Începător
Si costa mesajul cu steaua?

Miha_Z
#StarMember
Poti opta pentru optiunea Orange Net 6, unde ai 3Gb la 6Euro/ luna. Ca sa activezi sau sa schimbi optiunea o poti face prin SMS gratuit la 321 pentru abonați, cu textul ON6. De asemenea mai poti activa si prin apel la Serviciul Clienti sau la *100#; din contul My Orange sau din orice magazin Orange.

teacher_
#StarMember
Nu costa nimic sms-ul. E gratuit. Și poți avea până la 2 GB pe luna. Ce abonament ai? Adică, ce valoare? ( In Euro)

Miha_Z
#StarMember
Este gratuit SMS-ul trimis cu numele echipei preferate la 321. Daca esti la PrePay dupa cele 30 de zile oferite la reincarcarea cu minim 5 euro credit, notificarile prin SMS cu informatii despre scor, marcatori, cartonase rosii din meciurile echipei favorite vor fi taxate cu 5 euro centi/SMS primit. Pentru abonati, optiunea Orange Supporter este gratuita pentru abonamentele Orange Me din oferta curenta.  Pentru abonamentele iesite din oferta comerciala taxa lunara a optiunii este de 0,80 euro (fara TVA). https://www.orange.ro/fotbal/

Laura_cio
Senior
Opțiunea Orange net 6 este compatibila cu orice abonament Orange Me sau Orange Pro.

FaraUnID
Campion certificat
Mai bine repozitionezi abonamentul decat sa dai 6 euro pentru 3 GB de internet. Ca si comparatie, optiunea internet prepay de 6 euro ofera 12 GB + 30 GB + 1 Luna de internet gratuit. Un abonament Orange Me Start de 8 euro ofera 8 GB + 30 GB trafic de internet.

Vio73
#StarMember
Depinde și ce abonament ai și în ce perioadă a acestuia te afli. Părerea mea este că ar trebui să treci la un abonament Orange Start Me, care are incluse destule resurse. De exemplu, Orange Start Me de 8 euro, are 38 gb, plus cei care îi ai din vechime. De asemenea, poți activa și opțiunea cu Suporter Steaua, unde mai primești o multitudine de megabaiți. https://www.orange.ro/abonamente/orange-me/ Pentru Orange Suporter... https://www.orange.ro/fotbal/

DanielaH
Moderator
@1234, ți-ai activat o extraopțiune? Revino aici și spune-ne cum ai procedat. Te-au ajutat răspunsurile primite? Daca da, marchează-l pe cel mai bun ca soluție. Mulțumim!