anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Date mobile consumate noaptea

Adrian2021
Junior
Buna Seara.
Am o nelamurire pe zona de date mobile la ore diverse de noapte am consum si nu inteleg de ce??
Exemplu este ca pe 9Mai la ora 2 noaptea si 22 minute este de 6KB. Tot pe 9 Mai ora 3 dimineata este de 77KB. Dupa am pe 12,14,15,16 si in mai multe zile. Ma poate ajuta cineva cu informatii, rog frumos.
21 Răspunsuri 21

Miha_Z
#StarMember
@Adrian2021 in desfasurator iti arata doar numerele catre care s-a apelat si s-au trimis mesaje. Nu ti se ofera si continutul lor ca sunt date confidentiale. Dar o poti suna pe "tipa tanara" si sa-i ceri numarul sotului ca sa vezi daca se afla pe desfasurator.

delfinas
#StarMember
Deci am dedus corect că vrei să îți controlezi soția... 1. Din desfășurătorul pe care îl găsești în contul tau de abonat din My Orange sau in factura electronică primită in mail (dacă ai activată opțiunea asta... dacă o primești în format fizic, pe hârtie, vezi că o să plătești 1 euro lunar), poți afla numerele apelate de soția ta și numerele către care a trimis SMS uri. Nu vei putea vedea cu cine a conversat pe WhatsApp, Messenger și alte aplicații de genul. 2. Consumul ăla infim nu cred că e de la un mesaj pe net. Doar deschizând netul și aplicația se consuma ceva mega, nu kilo. 3. Îmi pare rău că treci prin așa ceva, dar nu mai crede toate vocile care te sună. Daca vezi pe desfășurător că se repeta un număr prea des și știi că e numărul soțului "vocii", sună și vorbește cu el ca de la bărbat la bărbat. Și vorbește și cu soția. Din păcate, se poate sa fie real și ce spune "vocea tânără", dar, in asemenea situatii, vina e la mijloc. Așa se întâmplă când soții sunt departe cu lunile, anii. Când pleci la muncă pe termen lung, trebuie sa te gândești că se poate întâmpla ca unul din voi să calce strâmb. Tu ai fost fidel? Trebuie pus în balanta tot când alegi sa faci ceva In viața, e mai ok sa ai liniște și armonie, decât bani. Poate ce faci in Italia, poți face și în România. Da, nu pe aceiași bani, dar, scăzând cheltuielile de acolo, s ar putea să ajungi la o suma apropiată de ce ai putea câștiga aici și, cel mai important, ai avea familia cu tine, soția nu s-ar mai simți singură, fara un sprijin fizic in casa. 3. Daca tu crezi că cineva îți va da înregistrările convorbirilor și conținutul mesajelor ei, ia-ți gândul!!! Asta e spionaj și încalcă prevederile legate de confidențialitate. Doar procuratura are dreptul să ceară așa ceva, cu ordin judecătoresc! 4. Sa nu iei hotărâri pripite și să nu acționezi la nervi! Riști să strici și mai rău toată situația! Orgoliul face mult rău, din cauza lui faci și spui lucruri ireparabile! Și dacă ai avea dovezi că te înșeală, ce ai vrea sa faci? Gândește-te bine înainte de a face ceva, ca un bărbat cu capul pe umeri!!! Bafta!!!

Adrian2021
Junior
Da aveti dreptate dar cind vezi miscari de noapte pe net si dupa ce vorbim nu mai sunt e normal sa fiu dubios.Acum au inceput cu telefonatele si ea nu ii raspunde .El o suna si ea nu raspunde vad ca intra numarul de mesagerie.E clar ceva dubios.

delfinas
#StarMember
Adrian, cum ai văzut/dedus că el o sună, ea nu îi răspunde și îi intră mesageria vocală?

Adrian2021
Junior
Da ptr. ca nu mai este miscare noaptea pe net. si ea nu raspunde la tel cind suna.Este de cca 6 8 ori pe zi mesageria.

delfinas
#StarMember
De unde știi că soția răspunde sau nu la telefon sau că îi intra mesageria vocală? Si de unde stii ca acel consum nocturn "dubios" e masurat in kB si nu in MB?

FaraUnID
Campion certificat
Urmarind detaliile acestui topic - plecand de la cativa KB consumati nocturn si terminad cu "am o vaga banuiala ca nevasta-mea ma traduce cu altul" - am avut acceasi senzatie ca atunci cand nimeream cu televizorul pe OTV. Daca atunci cand nimeream pe OTV, mai avea putin si-mi vomita televizorul..... in acest caz mai aveam putin si trebuia sa-mi reinstalez Windows-ul.