anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum pot face sa primesc mai mult net??

Sorin_1
Începător
Cum pot face sa primesc mai mult net, ca se consuma foarte repede??
28 Răspunsuri 28

Neaplicabil
parerea mea este ca deocamdata cel mai limpede a raspuns @miha z. intr-adevar,daca vrei mai mult net(si eu sunt un consumator de date,nu de voce), ai posibilitatea ori: -sa iei un abonament de net cu router(din pacate nu poti "pleca" cu el din locul in care il activezi,insa este f bun,are semnal f bun,si ai noapte de noapte full net la liber,in afara de netul platit,iar daca depasesti traficul,scade viteza ziua,dar ramane cel de noapte) -sa iei un abonament cu modem,pe care il poti lua cu tine oriunde,ai si happy night,dezavantaj:cand consumi gb, CONSUMUL EXTRA SE TAXEAZA -sau,daca ai un telefon f bun,dublu sim,poti adauga o cartela cu net(detalii afli in shop,nu am folosit eu personal) deasemeni...nu ma joc online,si filmele youtube le vad la cea mai mica rezolutie,iar daca cu adevarat ma intereseaza,maresc rezolutia. am observat ca aceasta solutie este foarte eficienta,am preluat-o si eu din sfaturile altora(cu rezolutia).

Miha_Z
#StarMember
Multumesc @leon de apreciere. 🙂

Vio73
#StarMember
Poate se introduce și la noi net nelimitat și nu mai este nevoie să facem diverse combinații.

DanielaH
Moderator
@Sorin_1, dacă apreciezi că răspunsurile pe care le-ai primit te-au ajutat, marchează-l pe cel mai bun ca soluție. În felul acesta îi vei ajuta și pe ceilalți membri să găsească mai usor informațiile dorite. Mulțumim!

Not_Andy
Junior
Trebuie sa activezi lunar, manual, un bonus care se aplică cu opțiunile de minimum 5/6€

Vio73
#StarMember
Urmărești toate ofertele actuale sau viitoare și sigur găsești soluții. Mai este și aia cu Orange Suporter: https://www.orange.ro/fotbal/

MooNStarKill
Începător
Cu opțiunea internet la liber

iuiu88
Cunoscător
Salut Sorin ! Eu momentan beneficiez de oferta " internet la liber " pe care o poti activa din contul tau " My Orange" cu conditia sa ai optiune de minim 5 euro activa . Si practic, ai internet nelimitat pentru o perioada de timp pe care, din nou, o selectezi din contul tau " My Orange " . Mult suces in activitate 😄

Vali
Junior entuziast
Nicicum! Nu poti sa-ti maresti traficul de internet fara sa scoti mai multi bani din buzunar. O versiune simpla este sa-ti mai cumperi un pre-pay si sa-l bagi in telefon, daca ai dual-sim. Incarci de pe abonament cu 6 euro si primesti 12GB+30 GB, astea pe pre-pay + 3oGB pe abonamentul de pe care ai incarcat. Rezulta 72 GB plus cat aveai pe abonament. Si platesti in plus incarcarea aia de 6 euro, adica vreo 34 de lei.

Vali
Junior entuziast
Foarte simplu! Te muti pe alta retea! Pacat ca nu am vazut oferta de la Vodafone ca ma portam fara sa ma mai gandesc! La Orange platesc pe luna 23 euro pentru 23,5 GB + 5,12 GB (pentru 10 ani vechime)! Si luat Huawei Mate 20 lite cu 1200 lei in rate pe factura. Ia uitati-va la oferta Vodafone! Sunt curios daca Orange va posta ce am scris.

Neaplicabil
Reîncarci un număr sau 2 numere prepey dacă e posibil lunar și ai asigurați 60gb de la 2 reîncari. Nu îți ramane decât sa primești banii pe reîncărcări. Și îți plătești doar propriul abonament. Eu asa ma descurc lunar.

Vio73
#StarMember
Iată că se găsesc soluții. Mai sunt și altele, cum ar fi programul suporter ( Steaua, Dinamo, etc), unde se primește destul net.

a_d_y
Junior entuziast
Daca ai abonament si reincarci o cartela pre pay cu o optiune de minim 6 euro, primesti bonus 30 gb . Iar daca ai Orange Money, poti vota beneficul de a avea bonusul de 30 Gb valabil 3 luni.

Neaplicabil
Exista aplicația My Orange...aici poti sa activezi diferite oferte cu internet