anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cam câți gb folosiți lunar (în medie)?

Vio73
#StarMember
Mi se pare relevant să știm ce nevoi are fiecare.
84 Răspunsuri 84

Not_Andy
Junior
In jur de 70/80

Veres89
Junior
Eu in jur de 5 gb consum lunar

Crossing_border
Începător
Cam 10 GB /luna

mario_3
Junior entuziast
IN medie cam 100 gb, consumati pe telefon si laptop

Mircea
Explorator
Folosesc in medie 20-23 GB pe luna, deoarece caut pe Google si vizionez pe Youtube multe lucruri pe care ma intereseaza si despre care nu am cunostinte suficiente. In plus mai folosesc si aplicatiile pentru a fii conectat cu prietenii si descoperi lucruri noi, trimite e- mailuri...

Neaplicabil
Bună, eu am 13 GB lunar inclus în abonament fac în asa fel sa ma tina țin pe 3 g internetul dar mai am noroc câteodată de prieteni ca mai îmi cer sa le reîncarc telefonul și îmi plătesc și primesc acel bonus la minim 6 euro de 30 GB. Și îmi ajunge am pus pe telefon limita de 12 GB sa ma anunțe când ajung aproape de terminarea netului nu am făcut cost suplimentar sunt mulțumit de serviciile orange. Acasă folosesc Wi-Fi și ma descurc lejer.

iuiu88
Cunoscător
Buna ! Folosesc cam 10 GB pe luna, in conditiile in care am si wifi acasa, dar tind sa fac hotspot prietenilor cand iesim in oras si au nevoie . In afara de asta, folosesc netul pentru Instagram, Whatsapp si Youtube .

Ovidiu_1
Junior entuziast
folosesc cam 10 GB in medie lunar

Hurricane
Junior entuziast
Nici eu nu stiu, in general pana se termina daca se termina:)) dar in general il folosesc si cred ca toata lumea face la fel pentru facebook, instagram, whatsapp,youtube, filme,etc.. si da ar fi frumos ca orange sa dea si net nelimitat sau macar 30-50 GB la orice reincarcare de minim 5 euro.

Petrisor
Junior entuziast
Nu-mi ajung cei 100 gb din abonamentul de internet (filme, desene pt cele mici, cintecele etc.) Spre sfirsitul lunii fac hotspot cu telefonul. Noroc ca am 50 gb pe telefon si sotia la fel...

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
@Petrisor bine ai venit în comunitate! Ai activat și bonusul de 50 GB disponibil acum în My Orange?

Vio73
#StarMember
Omul spune că nu-i ajung pe netul fix 4g. Acolo trebuie să mai plusați consistent.

Ascary
Campion certificat
Petrisor,treci la abonamentul de 160GB lunar...plus 50GB bonus,oho hoo,sa tot navighezi. Nu uita si de Happy Night. Downloadezi noaptea si vezi ziua. Descarca direct pe telefon si faci cast pe televizor apoi. Spor 🙂

Vio73
#StarMember
Bonusul de 50 nu e pentru netul fix, ci pentru cel de voce! Pentru net fiv 4g, e puțin să dai bonus doar 50 gb net, dar văd că nici ăla nu se dă deocamdată.

Petrisor
Junior entuziast
Am activat bonusul de 50 si eu si sotia. Deci acum avem 100 gb netul fix plus cite 100 gb de caciula net pe telefon. Daca am avea in fiecare luna 300 gb... Oricum, cei 100 gb net fix ii tin doar pt netflix/hbogo. Am tv-ul conectat prin ethernet direct la priza retelei din casa. Pt restul navigatului am laptop-ul legat prin hdmi la tv si fac hotspot cu telefonul.