anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Acoperire LTE in zona de N a Capitalei

Tudorache
Junior
In zona de N a Capitalei, mai exact zona 2 Cocosi-Linia de Centura (spre Mogosoaia) este imposibil sa accesez internetul pe mobil si nu doar eu ci toti vecinii ce sunt pe Orange.
Abonament Smart 15, e-SIM, Note20 Ultra 5G si conexiune H+...
De cand m-am portat la Orange am aceasta problema, chiar nu se poate face nimic?!
Cam asa se prezinta viteza de internet LTE/5G in Bucuresti Nord.
11 Răspunsuri 11

DanielaH
Moderator
@Tudorache, bun venit în Comunitate și mulțumim pentru sesizare! Ne pare rău pentru această situație descrisă de tine. Ne poți spune, te rog, de cât timp întâmpini aceste probleme? Situația se manifestă indoor sau outdoor?

Tudorache
Junior
Multumesc pentru raspuns, atat indoor cat si outdoor. De cand m-am portat, aprilie 2019 cred.

DanielaH
Moderator
Mulțumim și noi. Vom transmite situația ta colegilor noștri de la tehnic.

Vio73
#StarMember
Salutare! Ai un jitter cât casa, deci clar sunt probleme mari cu acoperirea, pe care este bine că le-ai semnalat! Sper să se și facă ceva! Succes!

Colegii nostri din Departamentul Tehnic te roaga ne atasezi, daca se poate, doua teste, unul din locuinta si altul din afara acesteia, pentru verificari amanuntite ale situatiei. Multumim.

Tudorache
Junior
Primul screen este inside restul outside.

Tudorache
Junior
Tot outside:

Tudorache
Junior
Sper ca sunt suficiente

Razvan
#StarMember
Acoperirea la tine în zonă este slaba pe banda 3 de la site-ul din zona 30733, însă se pare ca la tine în zonă se mai prinde semnal și de la 15562, conform Cellmapper. De asemenea și cei de la Ancom confirma ca este semnal slab la tine în zonă, prin măsurători de teren făcute în 2020.

Salut, In urma verificarilor, colegii nostri ne-au comunicat ca testele atasate de tine indica o viteza in parametrii normali de functionare. Intelegem nemultumirea ta, insa telefonia mobila este un sistem care functioneaza prin transmiterea undelor radio de la antene spre zonele invecinate. Aceste unde pot fi atenuate sau ecranate de factori cum ar fi obstacole, denivelari ale terenului, peretii cladirii, cladirile din jur sau de orice alte obstacole aflate intre locatia ta si antena Orange. De aceea, in astfel de situatii nu putem garanta o calitate optima a semnalului. Reteaua se afla in plina dezvoltare si speram ca, in curand si zonei tale sa i se aduca imbunatatiri.

Tudorache
Junior
Telefonia mobila este un sistem care functioneaza la alti operatori in aceasta zona "ecranata" doar de cladiri P+1+M... La Telekom inainte sa ma portez mergea foarte bine, la ORO nici mesaj pe whatsapp nu primesc daca uit sa activez Wifi(adineauri). Sotia si copii sunt foarte bine cu Vodafone chiar si inside. Doar antenele Orange sunt ecranate de vrabiute si insecte. Daca era o zona de blocuri mai ziceam, insa este o zona doar de case. Daca doar traversez vis-a vis la maica-mea am 0 biti(zero) internet, adica in PARAMETRIi NORMALI! Ok, daca asa functioneaza reteaua DVS am sa ma portez cu prima ocazie. Am sa le transmit acest raspuns fabulos si vecinilor cu aceeasi problema. Pana si stick-ul de la Digi folosit ca backup WAN pentru fibra optica functioneaza mai bine si nu e nici LTE, nici 5G. Adevarata zicala „la pomul lăudat să nu te duci cu sacul”, adica cu abonament de 15€ pentru acces la 5G!, cel mult o cartela pe care o poti arunca la cosul de gunoi nereciclabil cu prima ocazie. Va multumesc si le doresc colegilor dvs de la tehnic, aceeasi "parametrii normali" pe care ii am #sieu.