anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

A dispărut 5G la portare

Sebycb976
Vizitator

Buna ziua,

Am trecut azi la Yoxo de la Orange (abonament de 4.9 euro cu 5g inclus) si o data ce am facut portarea telefonul meu este acum pe 4G nu pe 5G ca inainte. Am un iphone 17 Pro si sunt in aceasi locatie ca inainte (acasa) unde aveam 5G deci ceva sa schimbat odata ce am trecut la Yoxo, nu o problema cu telefonul sau receptia de semnal. Puteti va rog sa mi spuneti cum pot să rezolv? Am încercat deja să resetez setările network la telefon, să dau restart, etc și nimic nu a mers continui să fiu pe 4G

3 Răspunsuri 3

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

@Sebycb976 am pățit același lucru atunci când am migrat de la prepay la yoxo.  Contactează serviciul clienți Yoxo prin chatul din aplicatie și solicita activarea manuala a acestuia

Vio73
#StarMember

Salutare!

Probabil că trebuie să îți facă ei ceva setări din sistem, pentru că ți s-au anulat clar cele de la abonament.

Baftă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

delfinas
#StarMember

Nu știu ce tip de abonament Yoxo ai achiziționat. Daca l-ai ales pe cel de 2,9 euro, ai acces doar la 4G+.

Daca ai ales unul cu acces la 5G, trebuie sa apelezi la chatul din aplicația Yoxo și să ceri sa ti activeze profilul 5G.

DETALII: https://www.yoxo.ro/abonament/ 

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!