anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

ZTE F6600R nu are ip IPv4 (in mod normal)

php
Junior entuziast

Salutare,

Tinand cont ca in weekend Orange nu ofera suport tehnic pe probleme fizice sau digitale, stie cineva cum pot face ca routerul sa-mi ofere ip IPv4? Am o sesizare in curs legat de faptul ca dns-urile Orange au ping foarte mare si imi citeste greu profilul de internet (0493889604), uneori nu se conecteaza si doar dupa un restart isi revine. Ieri am cerut dezactivarea modului bridge si de atunci nu am ip ipv4 alocat. In momentul de fata sunt pe net de la Digi pt. ca mai am 2 luni de contract.

De ce Orange nu au GPON ONT Gigabit cu Catv precum Digi, este mai ieftin decat un router si intra in mod bridge automat.

2 Răspunsuri 2

Radutuby
Cunoscător certificat

Salutare,

Dacă ai solicitat dezactivarea modului bridge, este necesar să faci o cerere separată pentru activarea IPv4 prin suport. În prezent, dispozitivul tău beneficiază doar de conectivitate IPv6, deoarece ONT-ul se află în CGNAT cu un IPv4 virtual. Pentru a beneficia de IPv4 public pe ONT, este necesară activarea serviciului Dual Stack.

Îți doresc spor în continuare.

php
Junior entuziast

Nu am niciun fel de IPv4. Am doar IPv6, stiu ca este default cand NU este in mod dual-stack (bridge). Probabil voi ramane in continuare la Digi.