la 23-01-2025 10:49 AM - editat ultima oară la 27-01-2025 04:06 PM de DanielaH
Buna ziua! De 1 saptamana cei de la primarie au taiat fibra aeriana de la Orange, am trimis email catre relatii cu clientii, telefoane peste telefoane, email la reclamatii Orange (de unde nici pana in ziua de astazi nu am primit un raspuns), efectiv nu stie nimeni de la Orange cand o sa vina cineva sa imi traga in racord fibra. Nu mai stiu ce sa fac, depind de internet si pentru munca, nu imi raspunde nimeni la reclamatii, la telefon ma plimba de la relatii cu clientii la tehnic unde mi s-au dat niste date estimative, ultima fiind 21.01.2025 cand oricum nu a venit nimeni. S-a facut un tichet in prima zi, am primit sms ca vine un tehnician si datele lui de contact. Dupa 1 ora mi-a suspendat tichetul, asta fiind dimineata, apoi dupa amiaza am primit alte 2 sms-uri ca o sa vina. Bineinteles ca nu a venit si nici la telefon nu a raspuns. La tehnic mi se spune ca trebuie sa trimita altei firme care sa faca legatura in racordul la caseta din curte, asta in timp ce cei de la Digi la care am abonamentul de TV si vine prin fibra, au rezolvat in 2 zile lucratoare speta pentru ca s-a taiat in acelasi timp si fibra de la Digi. Nu stiu cu cine sa mai vorbesc, ma gandesc sa reziliez contractul, demers care sigur v-a fi ingreunat de taxa de reziliere inainte de termen si probabil va trebui sa fac plangeri la ANCOM, ANPC. Sunt foarte dezamagit de Orange, nu ma gandeam ca o companie atat de mare nu este in stare sa rezolve o problema pe care alt provider a rezolvat-o in 2 zile lucratoare. Colac peste pupaza, pe 21 se plimbau 2 masini de Orange pe strada pe la mine si cand le-a spus cineva din familie daca au venit pentru noi sa traga fibra au zis ca nu si ca nu pot face de capul lor daca nu li se da tichet. Frumos, nu?
la 23-01-2025 12:08 PM
Mulțumesc pentru detalii. Îți confirm că situația ta este în continuare în atenția colegilor mei și va fi tratată cu prioritate. Recomandarea mea este să aștepți detalii de la ei referitoare la remediere.
Mulțumim încă o dată pentru înțelegere.
la 23-01-2025 11:18 AM
Salut, Cătălin! Îmi pare rău pentru situația ta.
Putem întreba și noi colegii de la departamentul tehnic despre statusul sesizării tale. Ne poți spune, te rog, numărul sesizării?
la 23-01-2025 11:23 AM
Buna ziua! Sigur: OT23710037
la 23-01-2025 12:08 PM
Mulțumesc pentru detalii. Îți confirm că situația ta este în continuare în atenția colegilor mei și va fi tratată cu prioritate. Recomandarea mea este să aștepți detalii de la ei referitoare la remediere.
Mulțumim încă o dată pentru înțelegere.
la 23-01-2025 12:25 PM
Din pacate eu mai pot astepta doar pana luni, cand voi cere rezilierea si ma voi indrepta catre alt furnizor de internet. Probabil vor urma nervi si plangeri la ANCOM si ANPC. Faptul ca iar nu v-au transmis ceva concret si doar ca este tratat cu prioritate nu ma ajuta cu absolut nimic. Prioritar inseamna in cateva zile sa se rezolve, nu sa mi se dea termene la telefon care nu se respecta in timp ce echipe de tehnicieni Orange se plimba pe strada pe la mine si spun ca nu pot face nimic fara sa li se dea un tichet. Deci prioritar nu am fost de la inceput si nici nu mai cred ce va transmit colegii. Va multumesc oricum, dumneavoastra, ca v-ati interesat de problema. O zi frumoasa!
la 24-01-2025 11:00 AM
Salut @CatalinPetre1,
Intr-o lume normala cei de la primarie trebuiau sa va anunte ca urmeaza sa faca asta, sa le dea un termen celor de la Orange sa va branseze pe alta configuratie (probabil au si facut acest lucru de mai multe ori de s-a ajuns aici) iar voi in cunostinta de cauza sa va puteti gasi o solutie de rezerva.
Ce poti face acum?
1. Gasesti o solutie de rezerva cum ar fi sa faci hotspot de pe telefonul mobil sau sa ceri accesul la o retea emisa de un vecin care are alt furnizor de internet si astepti pana Orange rezolva problema. Pentru zilele in care nu ai beneficiat de internet poti cere despagubiri.
2. Daca nu mai doresti sa astepti pana cand Orange rezolva problema, poti transmite solicitare de reziliere a contractului pe motivul mentionat de tine mai sus. Mergi la o alta companie si iti faci un alt abonament la serviciul de internet fix.
Sa ne spui ce si cum a rezolvat problema.
la 27-01-2025 03:25 PM
@CatalinPetre1, s-a rezolvat situația?
la 27-01-2025 03:58 PM
Buna ziua, din fericire s-a rezolvat sambata. Multumesc mult!
la 27-01-2025 04:05 PM
Mă bucur mult. Mulțumim pentru confirmare și te mai așteptăm în Comunitate.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor