La fel am patit si eu cu internetul fix 4G. Exact aceeasi situatie si am reziliat la 4 luni de la prelungirea cu inca 24 luni, fara taxa. Netul care era o bestie acum 3 ani, a devenit imposibil de folosit datorita congestionarii frecvente a antenelor din zona mea. Important e sa ai contractul pe persoana fizica. Faci mai multe sesizari de-a lungul timpului (macar mai multe zile) cu teste de viteza, in speranta ca se rezolva. Probabil ca nu se va rezolva, pentru ca situatia e mai complicata. Ei trebuie sa aiba dovezi in privinta asta. Daca nu se rezolva, faci o cerere scrisa in care detaliezi toata situatia, inclusiv testele de viteza si ceri reziliere fara taxa. Trimiti cererea pe adresa de mail serviciul.clienti@orange.ro. Nu vei primi nici un raspuns, trebuie sa te interesezi intr-un magazin Orange sa vezi daca ti s-a aprobat cererea sau nu. Daca ti se refuza, poti face sesizare la ANPC si se rezolva, pentru ca taxele de reziliere si perioadele minime contractuale sunt ilegale. Vezi ca ANPC nu are ce face daca ai contractul pe firma, doar in instanta se poate rezolva. Daca ai luat router, te poti astepta sa iti ceara contravaloarea lui. Asta e legal. Depinde, uneori cer, uneori nu. Eu asa am rezolvat problema si imi pare rau ca a trebuit sa fac asta pentru ca imi placea reteaua, dar nu am avut incotro... Ai luat router?