anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Probleme conectare internet router ZTE Internet Box Wifi 6

Profesorul
Junior
Am schimbat providerul de net cu Orange acum 2 zile. Mobil, laptop, tableta, TV si camere video s-au conectat. Insa adaptoarele wifi de la A/C Daikin (2), respectiv imprimantele Canon (2) apar ca fiind conectate insa aplicatiile de pe mobil si laptopul nu le vad. Pe routerul vechi care avea separate 2.4 si 5GHz nu a fost nicio problema. Insa pe acest router nu apare decat Orange-4872 fara a stii ce este in spate. Ma pricep la nivel basic, incercand mai multe metode (calea clasica indicata in aplicatie, conectare manuala cu parola si conectarea prin boton WPS). Va rog ajutor.
1 Soluţie acceptată‚

Pololică
#StarMember
Pai, cred ca ar fi doua solutii: - dezactivezi frecventa 5GHz, dar viteza de net disponibila va scadea pe masura - pui un router la care poti pune separat cele doua frecvente (2.4GHz si 5GHz) A treia varianta ar fi un update de soft pentru routerul actual in care sa poti separa (functional, nu dezactivand una din ele) cele doua frecvente.

Vizualizare soluţie în postul original

40 Răspunsuri 40

BlackWolf
Senior certificat

Am avut și eu probleme asemănătoare cu un router Huawei. Cu benzile de 2.4 și 5 GHz pe un singur Ssid nu mergea nimic cum trebuie. Am renunțat și le-am separat. Acum merge totul perfect și se vad toate dispozitivele între ele, fiecare pe banda lui. Cele care vad 5 Ghz pe 5 Ghz, cele care vad doar 2.4 Ghz pe 2.4 Ghz.

cristinasimona
Junior entuziast

Ok suna la 300.

Bună seara, Cristina,

Eu am sunat pana acum de 2 ori la 300 am vorbit și astăzi cu un consultant care nu a reusit sa rezolve problema. Nu stia sa imi zica de cum as putea face ceva setari. Am 4 emailuri trimise către Orange, 3 apariții in Orange Shop, și o Reclamatie la Anpc. Viteza testata și trimisa către Orange este o gluma. În jur de 12 Mb Download pe speedtest. Un torrent descarc cu 790 kb.

Router ZTE. 

In angajații Orange am cam pierdut speranța. Știe cineva ce setări as putea sa fac routerului să am și eu o viteza care sa îmi permită sa vad un videoclip?

Am resetat routerul de 2 ori. 

 

Insista la 300. Poate trebuie sa verifice cineva fibra... Nu poate fi modelul modemului... Poate are defect acesta.

Eu am in 4 locații gigabit și peste tot e în standard fără probleme. În 2 locuri am înlocuit upc pardon Vodafone care era o glumă nu ajungea la cei 500 promiși nicicum! 

  • Ok este o treaba foarte bună.

Am si eu exact aceeasi problema. De cand am schimbat planul pe cel de 2gb cu noul router ZTE am constant probleme cu internetul prin fibra, de la 500down/500up cu 7 ping am 12down/30up cu 200ping regular. Nu inteleg de ce au schimbat planul daca nu s-au asigurat macar ca merge cum trebuie. 

Bună ziua va rog frumos pentru detalii sa aplelati la 300 sau 0374300300.

mig1
Începător

Am avut probleme similare cu ZTE-ul meu. Porturile si conexiunile wifi erau izolate astfel incat toate dispozitivele conectate aveau internet dar nu se vedeau intre ele. S-a rezolvat cu un update facut de departamentul tehnic de la Orange

Gogu05
Începător

Salut, aceiasi problema am intampinat si eu, solutia este foarte simpla:

In meniul retea locala-> apesi pe Wlan si acolo ai un meniu Directie Banda WLAN

Dezactivezi bandsteering apoi inapoi in WLAN de baza iti poti configura SSID si vei vedea retelele separat 2.4G si cea 5G

@Gogu05, bun venit în Comunitate!

Mulțumim pentru postare și te mai așteptăm.

user_17519526
Începător

Salut, aceiasi problema am intampinat si eu, solutia este foarte simpla:

In meniul retea locala-> apesi pe Wlan si acolo ai un meniu Directie Banda WLAN

Dezactivezi bandsteering apoi inapoi in WLAN de baza iti poti configura SSID si vei vedea retelele separat 2.4G si cea 5G

Default sunt denumite la fel. Redenumeste pe cea cu 5G sau invers. Eu am pus _2G si _5G sa le diferentiez.