anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Port forward router HG 658 V2

Florin34
Junior

Salutare!

Recent am schimbat routerul vechi cu unul model HG 658 V2. Am un sistem de camere de supraveghere și nu îl mai pot accesa de pe mobil. Cu mențiunea că pe WIFI văd camerele. Presupun că trebuie configurat routerul. Mă poate ajuta cineva cu explicații detaliate, ca pentru necunoscători? Sistemul este Hikvision, iar pe telefon intru de pe iVMS-4500. Mulțumesc anticipat!

9 Răspunsuri 9

Vio73
#StarMember

Salutare!

Vezi să fie bifat așa aici. La mine așa este și știu că nu merge dacă este debifat.

FLo1
#StarMember

Salut Florin. Ai configurat routerul pentru activarea port forwarding? Ai reprodus configurările din vechiul router ... pe noul router? Ai accesat meniul NAT din Advanced pentru configurare port fwd? Ai verificat dacă IPV4  este vizibil din internet? 

Bineînțeles că pe wifi sau din LAN va funcționa, fiind în aceiași rețea device_acces+camere.

DanielaH
Moderator

@Florin34, s-a rezolvat situația?

Nu am rezolvat! După cum am scris în comentariul inițial nu am cunoștințe IT. Cele două răspunsuri primite nu m-au ajutat. Dacă cineva are bunăvoința să îmi explice, cu lux de amănunte, cum se configurează routerul, dau o bere. 🙂

Eu nu am făcut nimic la router, pur și simplu. Doar am bifat cum ți-am arătat din setările DVR-ului.

Uite și pe alt sistem! Trebuie să ai bifele alea active!

Nu DVR-ul este problema.

Am spus că așa trebuie setat, nu de vreo problemă.

Atât timp cât ”regula” nu este configurată în secțiunea ”NAT”, nu se va putea discuta de ”Port Forwarding”. Alocare IP automat și utilizare în LANul propriu nu va fi o problemă, dar nu în extern. Sau la un singur device, se poate activa DMZ și nu mai e nevoie de port.

Razvan
#StarMember

Trebuie să-i dai acces să ieși cu camerele pe extern și asta se face doar din setările routerului. Ție îți vede camerele pe wifi, că ai acces pe rețeaua internă.