anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Pareri Internet prin cablu Orange

Cristi17
Începător

Are cineva internet prin cablu orange , parere, pret, recomandari?

5 Răspunsuri 5

Costyy29
Junior

70 de ron abonament pentru nimic 

20221006_195529.jpg

Te rog revino cu mai multe detalii. Sunt deranjamente in zona? Mi se pare imposibil de mica viteza (eventual incearca direct pe speed test).

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Da, am si merge foarte bine. Dar depinde mult de zona.

Client Orange

Da, am internet de 1800 Mbps, în două locații. Am pachete, cu tv, la vreo 58 de lei ( pachet maxim). Merge impecabil! Am atât prin rețeaua fostului Telekom, unde pingul este ceva mai mare ( 8-9), dar și prin fibră proprie Orange, unde am ping de 2-4. Vitezele prinse nu depăsesc 1, 5 Gbps, pentru că nu am dispozitive care să suporte mai mult. Vitezele sunt constante și nu am avut întreruperi ale netului niciodată, doar la tv ( de vreo 2 ori, dar și-a revenit repede), din 2018. Am avut și de la concurență și mi se par mult mai ok cele de la Orange! Sigur că părerile noastre pot fi subiective!

În multe zone pot fi oferte locale, unde pentru  net de 500 și tv Esențial pornesc prețurile de la 2 euro/ lună, cu ONT wifi 6 inclus.

Ai aici detalii oficiale despre net și prețuri:

https://www.orange.ro/internet/abonament-home-net-fibra/

Baftă!

Suren
Explorator

Internetul fix prin fibra de la Orange este cel mai Ok. Atașez screenshot cu vitezele pe wifi, nu prin cablu. Viteze superioare chiar și decât cele estimate de ei. 

edit: am uitat sa Menționez ca eu am fibra 1000.