anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Pana Internet Timisoara

randomize
Începător

Mai are cineva probleme cu netul? Si TV-ul. Totul pare cazut de vreo ora-doua. Routerul resetat, LED-ul Loss of Signal e rosu. 

Screenshot 2025-03-06 000322.pngScreenshot 2025-03-05 234012.png

4 Răspunsuri 4

delfinas
#StarMember

Ai vecini care au servicii de la Orange? Sunt in aceeasi situatie? Ai verificat cablurile din casa si de langa usa? In ce zona a Timisoarei ai pb asta?

Daca nu se remediaza situatia, fa o reclamatie la Orange. https://www.orange.ro/contact/

randomize
Începător

Nu cred, toti au Digi mai mult ca sigur. Cred ca fac sesizare ca deja sunt ceva ore si nu pare sa-si revina/ca e un simplu reset de echipamente. N-au nimic cablurile. Cred. 

MihaiC99
Cunoscător

Daca problema nu se rezolva până dimineața (8-9) fa o sesizare.

Cea mai rapida metodă ar fi telefonic. In plus daca este o problema in zona, vei afla acest lucru de la operator.

Vio73
#StarMember & 2024 Problem Solver

Salutare!

În primul rând, verifică fibră optică să nu fie îndoită și dă o resetare la router ( ont) cu o scobitoare, prin apăsarea prelungită a acesteia în acea găurică unde scrie ,,Reset", de pe spatele dispozitivului, până se sting toate ledurile. Apoi le lași să se reaprindă și vezi ce face. Dacă e tot așa , încerci să suni după ora 8.00 la 300/ 0374300300 sau le scrii din aplicația My Orange - Altele ( cele 3 puncte din dreapta jos)- Contact și feedback-Scrie-ne și apoi alegi transfer operator. De asemenea, le poți scrie prin Chat Djingo  , unde scrii ulterior transfer operator.

Baftă!