anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Pana Internet Timisoara

randomize
Junior entuziast

Mai are cineva probleme cu netul? Si TV-ul. Totul pare cazut de vreo ora-doua. Routerul resetat, LED-ul Loss of Signal e rosu. 

Screenshot 2025-03-06 000322.pngScreenshot 2025-03-05 234012.png

47 Răspunsuri 47

Am vazut niste oameni in zina complex lucrau la stalpi si i -am intrebat pana cand cred ca rezolva situatia, m-au intrebat la ce operator, am raspuns ca Orange, la care el mi-a spus.. nici o sansa saptamana asta. 

dstana
Începător

Salutare, toata zona Ronat e fara internet si Tv.

Din pacate cei de la suport nu pot rezolva problema dupa 10 ore...

Stiti cumva daca si cand se rezolva?

Mersi!

Nr. inregistrare: 240573898

In complex nu avem de 8 zile.Deci..  

randomize
Junior entuziast

Dupa cum am promis, datorita nesimtirii totale a companiei Orange, am depus reclamatie la ANPC

Screenshot 2025-03-13 234930.png

N-am dorit acest pas, dar se pare ca nu merge cu discutia civilizata.

Nu net. 

Nu TV.

Nu raspuns la cererea de reziliere. Vreau sa ma intorc la Digi cat mai repede ca deja e fibra de la ei, doar ca inactiva. De ce ma intarziati?

Jenant sa fii o corporatie atat de mare cu atatea resurse, dar incapabila sa solutionezi niste fibra optica taiata. 

0/10

Bafta, sa ne spui cum a rezolvat ANPC situația.

randomize
Junior entuziast

Pentru posteritate (si ANPC!)

- al doilea weekend fara net si fara TV. Yay! 

- deparatamentul rezilieri de la Orange, HELLO? Am facut sesizare pe 10/11 ca doresc reziliere. Deja am incheiat contract cu Digi. Ce-i cu intarzierea asta? De ce sa va platesc inca alte zile aditionale?!? Cand nu furnizati niciun produs?

Nu ma intereseaza compensari. Nu puteti compensa lipsa unui serviciu esential in 2025, care pentru multi dintre noi e folosit pentru a ne castiga existenta. 

Ma intereseaza rezilierea contractului de net. TV-ul, in mod tragic, va ramane, datorita unor canale de nisa care din pacate parti ale familiei vor sa le vizioneze, ca altfel si TV-ul ar fi reziliat cu siguranta. 

Screenshot 2025-03-15 185511.png

Tim16
Junior entuziast

La data de 7 martie au fost intrerupte orice servicii Orange in zona Circumvalatiunii . Suntem in data de 17 martie. Nimic. Zero servicii. Orange, prin aplicatie: "Multumim pentru intelegere. Colegii nostri lucreaza la remedierea defectiunii.". Nimeni...chiar nimeni de la ANPC nu reactioneaza? S-au depus plangeri. Romania, dragi concetateni, unde este demnitatea romaneasca? Ne calca in picioare Orange, asa, simplu, cu superioritate? 

RaduNic
Junior

Salutare, astazi 18.03.2025, a venit internetul dupa aproape 13 zile de asteptari, zona complex, strada Daliei, sper sa fie ok.

Tim16
Junior entuziast

In zona Circumvalatiunii, nici acum. Dupa 13 zile...

Tim16
Junior entuziast
  • 22 martie 2025 ORANGE fara servicii catre populatie de 15 zile si mai bine. Fara explicatii. 

Pe Barbu Iscovescu(paralela cu Daliei) nu funcționează inca.

Tim16
Junior entuziast

Aveti internet Orange? Noi, zona Circumvalatiunii nu avem de 14 zile

De ieri avem în complex.Dupa 15 zile de așteptare.

randomize
Junior entuziast

Absolut incredibil ce se intampla la Orange. 

Mai oameni buni, what's wrong with you?

Adica fac cerere pe 11, mi se spune 7 zile lucratoare, acum suntem pe 19 si se extinde termenul cu inca 7 zile?

Ati luat-o razna complet? 

O sa fiu acuzat ca nu sunt politicos, dar ce e mai rau - sa fii tratat cu dispret 2 saptamani de o megacorporatie, sau sa fii suparat de nebunia lor online?

Vreau sa scap de abonament. NICI ACUM NU E NET. NICI TV.

Tot threadul asta e la ANPC. 

RUSINE. 

Screenshot 2025-03-19 171414.png

Tim16
Junior entuziast

7 martie 2025- 21 martie 2025 Timisoara. Fara tel, gara TV, fara internet. Reclamatii multiple. Mi se raspunde "Multumim pt intelegere..exista o problema in zona. " O problema...? Orange e problema! clar! Dupa atatea zile, doar in pandemie, cutremur, tsunami, sau alte catastrofe naturale nu s-ar fi remediat. 14 zile fara servicii Orange!!! E incredibil! Noapte buna, respect pentru consumatori in Romania!