Salut baieti, As dori sa lamuresc niste lucruri despre Orange, avand in vedere ca reputatia online pentru suportul tehnic este bunicica, mai trebuie sa vina si d-astea mai nasoale si trebuie sa stiti de ele. Va spun o scurta poveste si trageti voi concluziile :
Nu am internet de o luna si jumatate, si nici nu se stie cand voi avea. Motivul este ca fibra optica, undeva pe strada Dr Felix s-a rupt, si de o luna si jumatate nu vine nimeni sa o repare. Zeci de telefoane la Orange, zeci de mesaje pe Facebook, au raspuns de cele mai multe ori intr-adevar, dar au raspuns mereu la fel : "nu stim cand se va rezolva, ne pare rau". In timpul asta eu am contract de furnizare servicii cu ei nu va ganditi. Bineinteles ca a trecut perioada maxima de 14 zile fara servicii si pot rezilia anticipat, dar chiar imi doresc sa vad pana unde pot merge.
Ma rog, pe scurt, GANDITI-VA DE DOUA ORI inainte de a contracta serviciile fixe, pentru ca suportul este efectiv dezastruos. O luna si jumatate fara internet, si in continuare fara un termen de rezolvare, stiu ca pare paranormal, dar astea sunt serviciile tehnice Orange. Veti mai gasi informatiile astea pe internet curand pentru ca doresc sa fac o compilatie de chestii si sa fac o pagina web gratuita si sa fac forward la un ziar sau la altul poate cineva preia povestea macar intr-un colt de site pentru ca e hilara si neobisnuita.
Multumesc,
Romania