anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nord VPN nu functioneaza pe internetul fix cu routerul HG8247W5

Adrian_Beta
Începător
Ceau,
La abonamentul fix de internet impreuna cu routerul HG8247W5 nu pot folosi Nord VPN(pe date mobile Orange pe telefon merge fara probleme VPN-ul).
Dupa ce ma conectez de exemplu pe un server de VPN oarecare, nu mai pot accesa vreun website(am incercat diferite WA de pe net dar fara succes).
Am sunat deja la Orange, ei imi zic ca nu ar fi vreun port blocat la ei.
Acelasi VPN l-am incercat pe un abonament de net fix de la UPC cu un router Vodafone iar acolo mergea perfect.
Sa fie cumva de la firmware-ul router-ul HG8247W5?. Cei de la Orange mi-au zis ca e direct din fabrica fara update, iar personal nu am drepturi sa ii fac update.
Zi faina,
Adi
6 Răspunsuri 6

delfinas
#StarMember
Adrian,bun venit in Comunitate!!! Din pacate, ma depaseste ce scrii tu acolo, dar, vazand ca nu sare nimeni cu un sfat, am zis sa ma bag in seama cu o mica sugestie, Te-ai uitat la alte discutii despre acest router? De ex, https://comunitate.orange.ro/questions/2821480-mic-indrumar-port-forwarding-internet-fix-orange https://comunitate.orange.ro/questions/2658476-folosi-router-acces-point-routerul-huawei-hg8247w5 https://comunitate.orange.ro/questions/2766989-port-forward-bridge-hg8247w5 Si alte topice sugestive care se afla in dreapta textului tau, daca te uiti pe desktop, sau sub raspunsul meu, pe varianta mobila. Succes!

Zzz
Începător
Salut! Ai gasit o solutie la aceasta problema? Se pare ca si eu ma confrunt cu ea. Nu prin NordVPN ci cu altul. Merci!

Adrian_Beta
Începător
Ceau, nu am reusit sa rezolv problema, voi schimba provider-ul de net fix.

Viocat
Senior certificat
Incearca si hotspot de pe telefon cu vpn activ sa vezi daca merge. Poate sa nu fie din router. Daca merge cu hotspot verifica setarile la dns.

Zzz
Începător
Salut! Multumesc pentru raspunsuri. Am incercat cu hotspot, functioneaza (de fapt, functiona cu orice alta conexiune, mai putin Orange fix). Am sunat la Orange si au rezolvat. Nu stiu ce au facut (suport tehnic), eu doar am asteptat aprox 10 mins la telefon, apoi 15 mins offline, reset la router si de atunci functioneaza.

Viocat
Senior certificat
Ma bucur ca ai rezolvat! Era bine de stiut si cum s-a rezolvat. Dar macar stim ca treaba se rezolva la suportul tehnic.