anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Net nefuncțional - este de 500 dar nu primesc 500

Antond
Începător

Net nefuncțional este de 500 dar nu primesc 500

Este un abonament de 500 de Mbps dar nu primesc ceea ce îmi promiteți. 

4 Răspunsuri 4

Vio73
#StarMember

Salutare!

Nu vei avea 500, pentru că aia este în teorie. Depinde foarte mult și de dispozitivele cu care testezi, dacă suportă astfel de viteze.

Uite, de exemplu la mine, un test pe netul de 2100 Mbps de zilele trecute.

Vio73_0-1767958803105.jpeg

Antond
Începător

Testul e făcut langa router pe telefon. Înțeleg că nu am aceleași viteze și știu și eu asta dar problema este că și seara după 20 problema persista mai tare având nici 100 și blocandu se când te uiți pe Netflix sau YouTube etc.

Pololică
#StarMember

Salutare!

O mica problema de fizica (si informatica): viteza nu va fi exacta (nici cea maxima disponibila, nici chiar daca este limitata. Va ave o mica fluctuatie). Caz concret: ai viteza de 500Mbps: pe WiFi va fi mai mica cu pana la 5-10%, iar pe cablu stiu ca diferenta cam e de 1-5%. Evident, cifrele sunt in conditii ideale.

Legat de perioada de seara... Teoretic s-ar putea ca nodul la care esti legat sa fie supra incarcat de cei care fac video streaming. Seara ma uiti si eu la youtube sau netflix si zilele trecute am vazut (pe youtube cel putin) ca mai sughite conexiunea. Sunt abonat Digi si, desi la testele de viteza am intre 80 si 200Mbps (dintr-un abonament tot de 500Mbps), tot am momente cand am buffer la videoclip. Si chestia asta o am recent, cam de la Sarbatori.

MihaiC99
Campion

Salutare!

Realizează teste pe timpul nopții, în momentul apariției problemelor, apoi contacteaza serviciul clienți Orange și deschide o sesizare, atașând pozele.

Era bine de știut dacă vitezele scad și atunci când ești conectat pe cablu. Posibil sa fie și probleme cu echipamentul. Personal, sunt la Digi și folosesc propriul echipament in modul bridge.