la 14-03-2025 10:29 AM
Bună ziua,
Am un DVR ÎN Constanța și cu obtiunea IP static. De 2 zile, DVR-ul înregistrează, există wifi darrrr.. nu redă. Nu văd nici o cameră din București. Ce fac???
Mulțumesc frumos.
la 14-03-2025 12:34 PM
Salut,
IP-ul static este inclusiv pe router sau doar pe DVR? Poți să accesezi remote interfața routerului? Un ping pe IPul routerului ce rezultat returnează? Motiv: local poate să fie funcțional, însă dacă nu poți accesa routerul atunci de la distanță e inutil și necesită prezență fizică la locație. Un simplu restart la router posibil să rezolve impasul.
la 14-03-2025 11:26 AM
Salutare!
Are cineva acces fizic la locatie? Poate este ceva deranjat si trebuie o reconectare la router.
la 14-03-2025 12:18 PM
Salutare!
La anumite momente, mai trebuie dată o resetare. Eu așa mai fac, pentru că se mai blochează . De asemenea, verifică să nu fie ceva defect ( eu am avut și astfel de întâmplări).
Baftă!
la 14-03-2025 12:34 PM
Salut,
IP-ul static este inclusiv pe router sau doar pe DVR? Poți să accesezi remote interfața routerului? Un ping pe IPul routerului ce rezultat returnează? Motiv: local poate să fie funcțional, însă dacă nu poți accesa routerul atunci de la distanță e inutil și necesită prezență fizică la locație. Un simplu restart la router posibil să rezolve impasul.
la 14-03-2025 01:30 PM
Mulțumesc frumos tuturor pentru răspunsuri!!!
Nu are nimeni acces la locație, este casa de vacanta.
Am de ales: ori mă rog la o mică până de curent😁, ori rog un vecin sa închidă și să deschidă contoarul de curent de afară.
Ciudat este însă altceva:am mereu probleme cu întreruperi semnal Orange icoana router gri, fara wifi. DAR, până acum sa vad routerul negru, wifi funcțional, sa văd că înregistrează dar sa nu vad nici o cameră, asta nu am mai partit!
Ceva nu este deloc în regulă!!
la 14-03-2025 01:41 PM
Mulțumim pentru feedback. Teoretic un restart ar rezolva problema.
Altceva e dilemă: ai menționat "întreruperi semnal Orange" și "IP static". Ideea: Nu este IP static pe o conexiune 4G sau 5G. Adică ai un abonament mobil sau fix pentru net? Dacă e unul mobil, atunci aceste routere mai produc astfel de surprize.
la 14-03-2025 01:49 PM
Am abonament și pe fix și pe mobil. Fibra 1000 + IP static pt DVR.
Cand "moare" că este o pana maj de curent, sau sunt probleme la Orange, pica netul cu totul!!!
Acum nu este așa!
Eroarea care apare este posibilă lipsa de conexiune DVR router.
Darrrr..de ce pot sa vad că DVR-ul înregistrează???
la 14-03-2025 09:35 PM
@MaiaB: Aici deja mi s-ar părea că nu sunt probleme la router sau DVR, ci la conexiunea camerelor la DVR. Dacă ar fi la router nu ai avea acces la nimic. Faptul că poți observa ce "face" DVR-ul pare că nu ar fi probleme pe conexiunea la DVR (altfel nu ai putea vedea că înregistrează). Dar faptul că înregistrează de pe niște camere care "nu apar vizibile"..... adică e ciudat. Aș înțelege să fie camera acoperită, dar lipsă cameră, iar înregistrare pe ON.... doar o analiză din aproape în aproape la fiecare parte /element din rețea.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor