anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Lipsa servicii internet fix

GeorgeMC
Începător

Salut, stau intr-un cartier rezidential si de vreo 3 ore nu avem internet/tv. Mi s-a zis ca se lucreaza la asta. E un deranjament local. Intrebarea mea e daca au echipa de tehnicieni dedicata 24/7 sau probabil v-a trebui sa ma astept ca or sa remedieze problema luni, acum fiind vineri. Intreb pentru ca lucrez de acasa. Mersi!

3 Răspunsuri 3

Vio73
#StarMember & 2024 Problem Solver

Salutare!

Știu că în momentul în care este o problemă mai complexă, lucrează și în weekend. Cel puțin , așa a fost în zona mea. Și de regulă au făcut treabă bună și repede. Dar cum nu este mereu și pe oriunde la fel, nu știu ce să spun. Sper doar să se rezolve cât mai repede posibil, mai ales că ți-au spus că se lucrează!

RafaHelper
#StarMember

Salut @GeorgeMC

Iți recomand sa iți găsești o soluție de back-up pana luni pentru ca exista șanse destul de mari ca problema ta sa nu se rezolve. Când ai semnalat deranjamentul nu ai primit si un termen limita pentru rezolvare?

MihaiC99
Cunoscător

Salut,

Daca rețeaua 4G/5G din zona ta este buna (viteze decente), poți seta de pe telefon un hotspot.

Daca abonamentul tau nu include net nelimitat, atunci un prepay de 5 euro (30 Ron) ar fi util.

Daca problema este complexă, sunt slabe șanse să se rezolve problema in weekend.

Weekend plăcut!