la 12-06-2026 09:33 PM
Buna seara. În data de 19.05. 2026 , reprezentanții Primăriei Timișoara au tăiat cablurile aeriene din zona in care locuiesc. Deși au fost emise numeroase somații de către Primăria Timișoara, Orange refuza să treacă în subteran cablurile și eu mă trezesc fara internet și televiziune. În data de 20.05.2026 fac prima sesizare. În data de 02.06.2026 a doua sesizare . Soluția oferita: in lucru la echipa tehnica . Trec săptămâni urmate de alte sesizări . Angajații Orange se fac că plouă și vor lua legătura cu mine, lucru care nu se întâmplă. Azi mi se emite factura pentru toată perioada 12.05.2026-12.06. 2026, deși din 19 .05. 2026 nu am servicii. Acum mă întreb și eu : plata sa o trimit la echipa tehnica?
la 12-06-2026 10:22 PM
Bună seara @cyphre. Permite-mi să consider alt scenariu: Primăria din exces de zel și gestionând o rețea metropolitană obligă furnizorii să utilizeze fibra optică trecută în subteran. Atat doar că aceasta nu e pentru toți și nu este peste tot. ....restul sunt urmări ale contextului creat de Primăria cea plină de zel a urbei în care locuiești.
Ca idee, rețeaua metropolitană subterană nu este a furnizorului X, ci a primăriei. Pentru eventuale litigii între furnizor și gestionar există justiție, însă rezoluțiile nu se pronunță de pe-o zi pe alta. Când va clarifica Orange un eventual litigiu cu Primăria, o informare in acest sens vor primi inclusiv abonații afectați. Pană atunci poți utiliza date mobile sau aplicația orange TVGo. Te așteptăm cu detalii și vești bune. Pe curând.
la 13-06-2026 01:18 AM
Buna soluția oferita de tine. Mă gândesc că ești angajat Orange. Deci eu sa platesc abonamentul la Orange ca și cum beneficiez de servicii ptr că pot folosi datele mobile de la abonamentul plătit la Digi. Tv go care merge foarte prost prin wifi mobil. Mă abțin de la comentarii răutăcioase. Ii Campionatul Mondial de fotbal, platesc la Orange abonament și mă uit pe telefon deoarece Orange tv se blochează. Mă mir că Orange are clienti avand angajați cu mentalitatea d-voastră.
la 13-06-2026 05:49 AM
Salutare!
Cere o scutire de la plată pe perioada cât nu ți se oferă servicii și cere date concrete de soluționare, pentru că poate fi de durată această treabă.
Și nu îți spun asta în calitate de angajat Orange, pentru că nu sunt!
Baftă!
13-06-2026 08:01 AM - editat 13-06-2026 08:07 AM
Salutare!
Noi (in majoritate) suntem clienți, la fel ca tine. Personal, nu cred că vina aparține exclusiv Primăriei. Este foarte probabil ca Orange să fi fost notificată în prealabil cu privire la această situație, deoarece nu cred că se taie cablurile fără ca furnizorul să fie informat și să aibă posibilitatea de a efectua modificările necesare. Cel mai probabil, au existat avertismente și somații înainte de luarea acestei măsuri.
Din punctul meu de vedere, ai două variante:
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor