anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

laServiciile DSL se inchid - dar aici nu e fibra! Ce optiuni am ... ?!

Cosmin1981
Junior entuziast

salut la toti si la multi ani pt 2026!

Intrebarea e simpla - am avut 4 ani, servicii internet fix (All In One) prin DSL, si functionau super !

Insa Orange retrage retelele DSL in favoarea celor digitale - dar, desi locuiesc aproape de Cismigiu, la nici 4 minute, ei bine....aici nu e fibra !

Deci ce optiuni de internet am ?

Dar mai important - cum mai pot avea parte de cablu TV  (nu pt mine ci pt mama, care e pensionara) ...?

6 Răspunsuri 6

delfinas
#StarMember

La multi ani!!!
Ar trebui sa intrebi direct la Orange. Poate ca vor inlocui vechea retea cu una de fibra optica. Altfel pierd clienti, pt ca in mijlocul Bucurestiului nu o sa-si atarne nimeni o antena pt satelit sau o sa stea cu un router 4G. Daca Orange nu face upgrade, lumea va migra la cei care au fibra in zona.

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

Multumesc de raspuns....problema e ca nici DIGI, nici Vodafone nu au fibra aici !  😞  
Evident ca am intrebat.

Ciudat! In buricul targului??? Atunci, singura solutie, in acest moment, e televiziune prin satelit si router 4G.

DETALII: https://www.orange.ro/love/satelit/

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

Adica imi pune o farfurie in geam .... ?!...si netul si canalele TV vor pica atunci cand ploua/ e vant mai tare/ sunt nori grei etc ? 

Daca nu convingi Orange sa vina cu fibra optica, da, varianta e doar farfuria de la geam si netul fix 4G.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Fă o sesizare scrisă în care să întrebi . Mă gândesc că mai sunt și alții în aceeași situație pe lângă tine și faceți o sesizare comună. Dacă nu router 4g/ 5g cu internet nelimitat la cine ai cel mai bun semnal/ viteze.

Baftă!