la 02-01-2026 12:18 PM
salut la toti si la multi ani pt 2026!
Intrebarea e simpla - am avut 4 ani, servicii internet fix (All In One) prin DSL, si functionau super !
Insa Orange retrage retelele DSL in favoarea celor digitale - dar, desi locuiesc aproape de Cismigiu, la nici 4 minute, ei bine....aici nu e fibra !
Deci ce optiuni de internet am ?
Dar mai important - cum mai pot avea parte de cablu TV (nu pt mine ci pt mama, care e pensionara) ...?
la 02-01-2026 12:48 PM
La multi ani!!!
Ar trebui sa intrebi direct la Orange. Poate ca vor inlocui vechea retea cu una de fibra optica. Altfel pierd clienti, pt ca in mijlocul Bucurestiului nu o sa-si atarne nimeni o antena pt satelit sau o sa stea cu un router 4G. Daca Orange nu face upgrade, lumea va migra la cei care au fibra in zona.
la 02-01-2026 12:52 PM
Multumesc de raspuns....problema e ca nici DIGI, nici Vodafone nu au fibra aici ! 😞
Evident ca am intrebat.
la 02-01-2026 01:04 PM
Ciudat! In buricul targului??? Atunci, singura solutie, in acest moment, e televiziune prin satelit si router 4G.
DETALII: https://www.orange.ro/love/satelit/
la 02-01-2026 01:05 PM
Adica imi pune o farfurie in geam .... ?!...si netul si canalele TV vor pica atunci cand ploua/ e vant mai tare/ sunt nori grei etc ?
la 02-01-2026 01:51 PM
Daca nu convingi Orange sa vina cu fibra optica, da, varianta e doar farfuria de la geam si netul fix 4G.
la 02-01-2026 02:04 PM
Salutare!
Fă o sesizare scrisă în care să întrebi . Mă gândesc că mai sunt și alții în aceeași situație pe lângă tine și faceți o sesizare comună. Dacă nu router 4g/ 5g cu internet nelimitat la cine ai cel mai bun semnal/ viteze.
Baftă!
la 02-01-2026 08:38 PM
Ai un email unde pot sa scriu ?
Nu am chef sa vorbesc cu un **beep** de AI chat !
ms mult
la 02-01-2026 08:40 PM
Ai aici toate metodele de contact. Cel mai probabil adresa reclamatii@orange.ro.
Cu plăcere!
Baftă multă!
la 02-01-2026 08:34 PM
Salutare!
Atunci când serviciile vor fi închise, vei fi notificat, iar cel mai probabil Orange va veni cu o ofertă alternativă. Având în vedere că nici ceilalți furnizori nu au fibră în zonă, cel mai bine ar fi să obții un răspuns oficial din partea Orange cu privire la aceasta situatie. În lipsa fibrei, singurele soluții rămân televiziunea prin satelit sau aplicații de tip Orange TV Go, dacă internetul 4G/5G din zonă oferă viteze bune.
De notificat au notificat, dar au si ridicat din umeri!
uite situatia perfect descrisa de un user de pe un forum de telecomuinicatii:
citez:
"Se uita prin VDSL, asa cum sunt multe imobile (blocuri) cablate in buricul Bucurestiului.
Am avut rude in Bucuresti, intr-un imobil de pe Strada Sperantei (nu are legatura cu melodia Corinei Chiriac) si aveau Internet si TV prin VDSL, celebrul Pizza BOX.
Asa ca, am vazut cu ochii mei! Interlocutorul nostru, are perfecta dreptate. In plin centrul, era fieful celor de la KAPPA prin anii '90 si 2000.
Nu mai stiu de ce, (rudele s-au mutat si am pierdut "firul"), blocul a trecut cu multi abonati, spre VDSL-ul celor de la fostul Romtelecom.
Mediabox-ul pentru Tv, cel oferit de Telekom si care merge NUMAI in porturile LAN 3 - 4 de la modem, este / era marca ZYXEL. Asa ca-capitala, are in plin centru, o problema grava cu cablarile si oferta de programe a cablistilor."
Deci centrul e cumva intr-o situatie de **beep** !
la 02-01-2026 08:43 PM
Nu cred că nu se va extinde niciun furnizor atât timp cât există potențiali clienți în zona. Cel mai probabil e o chestiune de timp.
stii cumva un email sa scriu ?
nu, nu AI chat stupid...ci email!
la 02-01-2026 08:49 PM
Ar fi astea doua:
serviciul.clienti@orange.ro
reclamatii@orange.ro
Pe chat nu trebuie să discuți cu AI. Ceri transferul către un operator uman și odată transferat descrii ce problema ai. Ți se va răspunde în funcție de solicitări. Prin telefon, încearcă în timpul zilei după ce trec sarbatorile.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor