anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

internetul fix nu funcționează

Vlad73
Începător

A căzut internetul pe la ora 22.15. Nu și-a revenit.

12 Răspunsuri 12

Andrei0071
Vizitator

Da bro nici mie nu imi merge pe telefon 5g si nici pe router pe wifi doar pe pc imi merge e ciudat.

delfinas
#StarMember

In ce zone sunteti?

Andrei, e straniu sa nu ai net pe mobil si pe wifi, dar pe PC sa mearga.

Ati resetat routerul?

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

Noi in Bucuresti, sector 6

Am întrebat un prieten, care sta in Dr Taberei, și mi-a zis că lui îi merge netul mobil.

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

Buna,

Nici la Timișoara nu merge . Nici fix nici mobil... Cred ca a picat on toată țara.

Mimibogza
Junior

Nu merge nici fix nici mobil. Acum sunt pe hotspot vodafone. Rusine

Viper
Cunoscător certificat

A început să-și revină, chill.

Acum si-a revenit si la noi

Elena88
Vizitator

Nici la noi nu functioneaza netul, nici pe fibra, nici pe wifi. In aplicatia MyOrange, la semnalare probleme tehnice, scrie ca serviciile sunt afectate de un incident general. Am sunat la ei si sunt in asteptare de 40 minute. 

Mimibogza
Junior

Bine ca am si digi pentru internet fix. La digi am avut o singura problema in 10 ani si niciodata nu am auzit sa crape si 5g

Mimibogza
Junior

Si mai se cacau pe ei ca vroiau sa semneze pentru safe

delfinas
#StarMember

Eu sunt in sectorul 2, pe abonament, si functioneaza netul mobil.