anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Internet fix vs IPTV

Mircea63
Junior entuziast

Bună ziua.Vă deranjez cu o întrebare referitor la internetul fix.Probabil nu sînt singurul care a întîmpinat această problemă.Deci:sînt un nou abonat la serviciile fixe Orange.Totul e ok înafară de o problemă.Am pe TV(LG cu webos)pe ipad,pe două tv box-uri cu Android,aplicații pentru vizualizarea IPTV,care funcționează cu vechiul abonament de internet fix de la DIGI,funcționează și cu internet mobil de la DIGI,VODAFONE și (culmea) de la ORANGE,dar nu și cu noul internet de la Orange care pleacă în casă de la GPON-ul ZTE 6600.Presupun că trebuiesc făcute setări în ZTE dar nu le știu.Mi se pare normal,ca,atît timp cît plătesc (chiar dacă parțial) închirierea ZTE-ului ,acesta trebuie să-mi dea acces la orice aplicație.Cam lungă postarea dar am vrut să fiu concis în explicarea problemei mele.Cu mulțumiri anticipate!

1 Soluţie acceptată‚

Mircea63
Junior entuziast

Și s-a rezolvat!Cu ajutorul comunității Orange(@DanielaH-mii de mulțumiri) și,bineînțeles echipei de la Tehnic!Mulțumesc mult!!!

Vizualizare soluţie în postul original

9 Răspunsuri 9

DanielaH
Moderator

Mircea, ne poți oferi în mesaj privat codul de abonat/ linia de Internet? Vom ruga colegii de la departamentul tehnic să verifice situația ta. Mulțumim.

DanielaH
Moderator

Colegii au făcut niște modificări pe contul tău și ne-au confirmat că acum ar trebui să poți accesa aplicațiile dorite. Poți încerca, te rog, când ai timp? Te așteptăm să revii cu vești bune. Mulțumim.

Mircea63
Junior entuziast

Ok,încerc chiar acum.Revin.

Mircea63
Junior entuziast

Probabil chiar în acele momente cînd tehnicienii lucrau,eu dădeam un restart routerului.Dacă nu pot ajuta,măcar să-i încurc.Mea culpa.Nu funcționează.

Anca07
#StarMember

Neata @Mircea63 

Ce model de aplicatie IPTV folosesti si ce tip de lista ai? Pare a fi blocat ceva din router, o setare/restrictie  pentru aplicatiile IPTV, la care sa nu ai acces pentru a dezactivarea ei.

Zi cu soare!🌞

Mircea63
Junior entuziast

Neața Anca07 ! Și mulțumesc pentru implicare! Da,așa cred și eu, problema e din router(GPON).Am văzut că există un firewall.Presupun că acolo e problema.Din vreme ce îmi funcționează cu orice altă sursă de internet ,pe orice device,dar cu internetul de la GPON-ul ZTE nu, logica mea zice că el e vinovatul.Tehnicul încearcă ,dar încă nimic.

Mircea63
Junior entuziast

@Anca07  Din grabă am uitat de @…

Mircea63
Junior entuziast

Și s-a rezolvat!Cu ajutorul comunității Orange(@DanielaH-mii de mulțumiri) și,bineînțeles echipei de la Tehnic!Mulțumesc mult!!!

Cu mare plăcere! Mă bucur că s-a rezolvat.

Mulțumim pentru confirmare și te mai așteptăm în Comunitate.