anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

internet fix cu mai multi GB

elenasandu
Junior
buna ziua, detin un abonament de internet fix pentru o locatie unde am tv prin satelit. cum as putea mari nr de GB si la un pret avantajos?
11 Răspunsuri 11

Ascary
Campion certificat
Prin solicitarea unui abonament cu valoare mai mare. Acum cat GB ai incluși în abonament?

elenasandu
Junior
61 Gb, este net fix dar se papa repede ca intra si copii pe net cu ajutorul TV 🙂

Razvan
#StarMember
Pe varianta mobila nu prea ai de unde lua net mai mult, eventual negociază cu ei Cost Control la o viteza duplex de 1,0 Mbs, după ce vei consuma traficul inclus. Dacă ai semnal 4G de la o alta companie, iei un abonament cu internet nelimitat de la ei și când îl folosești în paralel cu cel de Orange, dacă nu este semnalul strălucit. Poți sa ne spui locația?

FaraUnID
Campion certificat
Din cate stiu eu internetul fix nu este limitat ca vlomum de date lunare. Cel mai probabil tu ai Home Net 4G https://www.orange.ro/servicii-fixe/home-net/abonament-home-net-4g/index.html si ar trebui sa ai inclus in pachet atat Happy Night cat si Cost Control. Optional, pentru păstrarea vitezei ridicate de transfer și pentru mai mult trafic de internet inclus, se poate activa o opțiune lunară cu trafic suplimentar de 20 GB, pentru 3 euro/lună (TVA inclus). Poti solicita o repozitionare a abonamentului si implicit o renegociere de abonament pentru ca abonamentele Home Net 4G pot beneficia de reduceri suplimentare, dacă sunt asociate cu mai multe servicii de la Orange.

Vio73
#StarMember
Sunt noi variante acum cu 80 și 160 GB net inclus la Home net 4g.

Miha_Z
#StarMember
Mai ai variantele Orange Home Net 4G 12 la 12 Euro si ai 80 GB si Orange Home Net 16 la 16 Euro si beneficiezi de 160 GB.

Miha_Z
#StarMember
Iti mai recomand o alta oferta care este disponibila intre 10 iunie si 31 iulie 2019, cu posibilitatea de prelungire. Mai multe detalii gasesti aici: https://www.orange.ro/love/satelit/client-orange/index.html

Romeo_
Senior certificat
Internet fix cu limitare de Gb???

Ascary
Campion certificat
Nu exista limitare de trafic,doar viteza scade după consumarea traficului inclus. Sunt de asemenea abonamente de internet fix 4G fara limita de trafic și fără scăderea vitezei. Eu dețin un astfel de abonament.

RafaHelper
#StarMember
@ascary cum ti-ai facut acest abonament?

imch
Cunoscător certificat
Da, ascary, si pe mine ma intereseaza. Cum si cat... 🙂