anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Internet fix calitate slaba Oras Ianca, sat Plopu

Danut_Sorin
Începător

Buna ziua,

Intr-o casa de mai putin de 100mp internetul fix merge foarte greu. Cum pot face o sesizare pentru Oras Ianca, sat Plopu? Cum putem chema pe cineva sa se uite sau sa imbunatateasca reteaua? Lucram pentru o agentie din afara tarii de acasă și avem nevoie de o calitate superioara. Nu ne-am dori sa trecem la un alt furnizor. Avem asteptari de la furnizorul Orange.

Multumim mult. 

28 Răspunsuri 28

De la 4m departare, semnalul începe sa se piarda. Router-ul este asezat in casa pe o polita si da, exista pereti intre camera unde este nevoie si unde este el așezat. Se poate cere de la colegii din zona o îmbunătățire asa cum a fost mentionate mai sus ? Multumesc. 

Ce model de Huawei ai? Că unele modele mai vechi au doar Wi-Fi 4. Și dacă e așa, atunci se explică și vitezele scăzute.

✦ Behind every connection, light moves in silence. ✦

Intre timp, am dat o fugă până la punctul de lucru din oraș. Mi s-a spus ca are 1000 și că ar trebui schimbat datorită vechimii. Speram sa functioneze asa.

Asa da, super. Ma bucur ca ai reușit sa rezolvi rapid situația. 

O zi frumoasă sa ai.

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Se poate cere un sistem mesh contracost insa va trebui sa contactezi orange.

https://www.orange.ro/love/echipamente/mesh/ 

Se pot cere cele menționate mai sus de la colegii din zona ? Sunt aceste servicii contra-cost? Multumesc.

Deși eu nu folosesc sistemul mesh aici găsești detalii:

https://www.orange.ro/love/echipamente/mesh/?srsltid=AfmBOooLq-C67kXgCj5cq7PAmmQDJ6WeAr2YB7oMvIIU6y6...

MihaiC99
Campion certificat

testul e pe wifi sau cablu?

Testul e făcut de pe un telefon.

MihaiC99
Campion certificat

nu poti testa si pe cablu?

Viper
Cunoscător certificat

Testul pentru a confirma o problemă în zonă se face cu un dispozitiv capabil conectat prin cablu direct la ONT.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Ai dat și o resetare la ont -ul lor prin apăsarea unei scobitori în acea găurică lângă care scrie ,,Reset"?

În ce sens nu funcționează? Ai servicii prin fibră și nu funcționează?

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Salut, am dat reset, a mers perfect jumătate de oră iar apoi calitatea a scăzut considerabil.

MosGerila
Junior entuziast

Cu siguranță a avut și alt furnizor de servicii înainte, deci cunoaște pașii pentru a obține o viteza buna... În plus de asta mai sunt și vreo 2-3 "tehnicieni" pe lângă care pot ajuta in caz de nevoie. E totuși agenție. Îți recomand, cu căldură, sa te adresezi echipei tehnice Orange. Din aplicație, chat sau prin apel la 300