anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Internet fix 4g Capidava, jud.Constanta

Taranul_Bucures
Junior entuziast
Bun gasit! Doresc sa muncesc remote de la tara, respectiv Capidava, jud.Constanta. Problema este ca nu exista semnal ok pe nicio retea.
Am sunat in call center si mi-au spus ca singura solutie este un abonament cu router si sim, si m-au asigurat ca este semnal la adresa mentionata. Ideea este ca am comandat router-ul si voi merge pe 9 mai sa-i fac proba, dar el va ajunge pe 2 sau 3 mai. Mi s-a spus ca il pot returna in 14 zile. Intrebarea de 5 puncte: de cind il primesc, sau de cind activez sim-ul la fata locului? Asta e nedumerirea mea. Oricum nu prea am sperante, dar pare singura solutie. Eu abia prind semnal la telefon pe digi, iar pe vodafone nu e deloc. Cit despre 4g...E trist pentru ca in 2022, mai ales dupa mizeria cu pandemia...in rural nu se face nimic in materie se tehnologie si nu numai...
1 Soluţie acceptată‚

BlackWolf
Senior certificat
Hmmm, cel mai bine ar fi fost sa verifici întâi cu o cartela Prepay Orange sa vezi ce semnal ai acolo și cum funcționează. E ok routerul, ii poți pune și antena. Bine ca măcar nu e Alcatel, dar dacă vrei ceva și mai bun iei un Huawei B535 și cu antena MiMo. Combinația cea mai buna pentru acea zona. Măcar puțin semnal sa ai, pentru ca antena te va ajuta mult. Suna din nou ca să fii liniștit, pentru tine, dar nu ai de ce sa îți faci griji. Pe 9 mai când te duci și verifici, dacă nu îți merge deloc suni de acolo și soliciți rezilierea pentru nefunctionalitate, iar apoi predai routerul la un Orange Shop. Și nu îți fa probleme, ca nu ramai legat 2 ani oricum, pentru ca în caz de nefunctionalitate poți rezilia contractul chiar și după cele 14 zile, fără a plăti nimic. Iti reziliază fără probleme. Iti spun și din proprie experienta. Eu sper sa îți mearga, ca dacă nu, vei avea mare bătaie de cap pentru a găsi o soluție convenabila de internet în zona ta. Starlink încă nu e bun din punct de vedere a prețului pentru un utilizator obișnuit din România. Cu placere și sper sa ai succes din prima!

Vizualizare soluţie în postul original

42 Răspunsuri 42

Vio73
#StarMember
Chiar îmi pare rău pentru experiența extrem de neplăcută prin care ai trecut și sper să se rezolve atât cu semnalul 4g, cât și cu fibra optică în zona respectivă.

BlackWolf
Senior certificat
Salut! Foarte nasol, pacat ca nu iti merge. Si faza cu activarea pe 29 mai mi se pare o aberatie din partea Orange. Nah, asta e Romania... Solutiile ramase pentru tine sunt ori sa astepti fibra ori sa iei Starlink, daca te lasa inima sa dai 550 lei pe luna abonamentul si 3500 lei pe echipament. In viitor se va ieftini. Multumim, mult succes si noroc sa ai!

BlackWolf
Senior certificat
Daca esti dispus, poti sa mai incerci cu un amplificator de semnal 4G. E posibil sa te ajute: https://techstar.ro/5564-amplificator-semnal-gsm-4g-3g-iuni-kw17a-gw-2100-2600-mhz-digital.html

Taranul_Bucures
Junior entuziast
Multumesc pentru sfat,dar am luat deja o antena 4g de la diplo.Mai dau o fuga sapt.viitoare sa incerc cu un routet TpLink de la un prieten.Daca nici asa nu rezolv,o las balta!

BlackWolf
Senior certificat
Cu placere! Super! Sper sa mearga. Ce antena ai luat? Routerul e tot pe Orange?

Taranul_Bucures
Junior entuziast
Routerul merge pe orice si plec blindat cu cartele orange,digi si telekom.Antena e asta si m-au asigurat ca va face diferenta.Daca nu...retur.

Vio73
#StarMember
Vezi că routerul tp link M200 ( parcă) este foarte slab. Eu am avut unul și a doua zi l-am dat retur, că nu avea nici pe sfert viteze față de B 310.

Taranul_Bucures
Junior entuziast
E modelul MR6400 si e foarte multumit prietenul care mi-l imprumuta.

Vio73
#StarMember
Doamne ajută, să fie cu noroc!

BlackWolf
Senior certificat
E foarte buna antena si va face diferenta. Trebuie sa respecti cu strictete instructiunile de montaj, altfel nu va merge cum trebuie. Routerul e bun, l-am avut si eu acum 3 ani. Ia si o cartela de Vodafone, sa o ai pentru orice eventualitate ca sa iti poti face o idee cum merg toate retelele si sa o poti alege pe cea mai buna

LorenaApostol
Începător

Bună!

Anul acesta ne-am mutat si noi in Capidava. Aș vrea, te rog, să îmi spui dacă ai reușit să rezolvi cumva problema semnalului și cu ce operator de telefonie. Nu mă pricep prea mult la tehnologie, dar sper să-i dau de cap.

Multumesc anticipat pentru ajutor!

Buna!Pina nu vine vreun furnizor sa puna un releu 4g ca la Dunarea sau Topalu...doar arunci cu bani.La fibra optica nici nu mai visez.Doar Telekomul misca sa nu fie mort...cu router si cartela maxim 3Mb down si 1 up...Restul nu exista.Eu am albit de la cite sesizari  facut la orange si digi...degeaba.

Buna! Mulțumesc mult pentru răspuns!🙂 Bănuiam ceva. Eu am abonament de telefon la digi. Când suntem acolo, greu reusesc sa dau un telefon. Sa sperăm că se vor schimba lucrurile in viitorul nu foarte îndepărtat. 😁🤝