Salut. Am facut un abonament de TV si internet fix de la Orange, azi am fost programat la instalare, tehnicianul a venit, nu a gasit priza de telefonie fixa in apartament ( la locatia mea este disponibil momentan doar acest tip de pachet 90mbs) si a spus ca nu imi poate face instalarea, daca nu am aceste fire/priza, mi se pare absurd sa utilizezi o infrastructura veche de peste 20 de ani, in 2021, si sa nu tragi un cablu nou...
Am vorbit cu vecini, despre posibila locatia a acestor firea, dar nu se cunoaste locatia exacta, este pe um perete (stiu peretele) dar nu as vrea sa dau jos tot de pe peretele de 2mx2.4m ala ca sa gasesc un fir care, e posibil sa fie intrerupt sau deteriorat sau altceva....
Locuiesc la aceasta adresa din 2012 si cand am renovat (2013)nu stiu sa fi gasit astfel de fire pe peretele respectiv, posibil sa fi fost taiate si astupate de fostul proprietar. Chiar nu se poate face o infrastructua noua?! Din cate am inteles de la tehnician, "cutia" minune de unde pleaca firele e la 2m de usa apartamentului.