la
12-11-2025
11:56 PM
- editat ultima oară la
17-11-2025
09:40 AM
de
AndreeaAC
De 1 an tot incerc sa imi instalez fibra de 2300. Am verificat constant aria de acoperire. Fibra de 2300 exista la scara vecina (bloc lipit de scara mea). Am incercat asa: am sunat in call-center. Acolo m-au trimis in magazin. Dupa in magazin m-a trimis din nou sa fac cerere la telefon. Fac cerere la telefon, dupa se uita de mine si nu mai sunt contactat de nimeni. Incerc din nou in alta perioada a anului, din nou, ma invart ca un titirez de la unii la altii dupa nu ma mai baga in seama. Ce pot face in aceasta situatie? Cum pot face ca un tehnician sa vina la mine sa confirme sau nu daca exista infrastructura sau daca se poate prelungii firul de la "vecini" cu cativa metri? Pana acum m-au dus cu zaharelul in toate modurile posibile. Ba ca o sa fiu contactat, ba ca se extinde constant aria si ca o sa ma anunte cineva etc. Nimic in mai bine de un an si ceva. Am inteles din nenumaratele convorbiri ca trebuie facute nu stiu ce proiecte de infrastructura etc... dar ei nici macar nu stiu situatia de la fata locului. Nimeni nu mi-a spus, da astazi sau peste 3 luni programam un tehnician sa verifice, nimeni. Asa complicat este?
la 13-11-2025 05:48 AM
Salutare!
Dacă nu este trasă fibră pe scară, e complicat, pentru că trebuie o mulțime de aprobări, inclusiv de la Asociația de Locatari.
Nu știu care este motivul de nu-ți spun clar, dar mă gândesc că poate au în plan să tragă și nu știu când se va întâmpla.
Îmi pare rău!
Te sfătuiesc să le scrii din aplicația My Orange-Altele ( cele 3 puncte din dreapta jos)- Contact și feedback-Scrie-ne și apoi transfer operator.
Acolo trebuie să primești un răspuns scris.
Baftă!
la 13-11-2025 08:53 AM
RAndre, bun venit in Comunitate!!!
Ar fi bine sa fiti mai multi doritori pe aceeasi scara, sa faceti toti o cerere de fibra de mare viteza, poate asa se vor misca lucrurile mai rapid.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor