anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Fibra optica in comuna Albesti, judet Constanta

CiobanuSilviu93
Începător

As dori si eu sa aflu cand se va da drumul la fibra optica in comuna Albesti, jud. Constanta ? Ma refer aici pentru cablarea clientilor. Am internet de la fostul telekom, si internetul este prin ADSL, viteza este foarte mica cam 1,3 - 1,5  Mbps/s maxim. 

1 Soluţie acceptată‚

Salut,
Am verificat aceasta locatie la colegii nostri din departamentul Tehnic. Din pacate, nu avem noutati legate de extinderea infrastructurii fixe, prin fibra optica, in aceasta zona.

Vizualizare soluţie în postul original

5 Răspunsuri 5

delfinas
#StarMember

Silviu, bun venit in Comunitate!!!

Noi, in mare parte, suntem clienți Orange, ca și tine, așa că nu avem acces la aceste informații. Poți intra pe chat My Orange și să întrebi asta. In plus, ai putea mobiliza vecinii care sunt in situația asta și să cereți introducerea fibrei optice și la voi in localitate. Dacă nu sunt multe cereri, nu e rentabil pt Orange sa schimbe acum cablurile, așa că unde-s mulți, puterea crește! 😉 Baftă!!!

FLo1
#StarMember

@CiobanuSilviu93: Până la introducerea FO în localitatea de domiciliu, dacă ai un semnal 4G bun în zonă, de ce nu încerci un router 4G? S-ar putea să fie mai bun decât ADS-ul moștenit. Detalii despre variante de abonamente 4G găsești aici

Vio73
#StarMember

Salutare!

Greu de spus, pentru că așa cum spunea și Delfinaș, noi suntem doar simpli clienți.

Dar poți să le pui o întrebare din secțiunea Contact: https://orangeromaniacommunications.custhelp.com/app/ask

Eu, de exemplu, în zona rurală, am avut un router 4g mai mult de 10 ani, până a venit fibra optică. ADSL nu am luat niciodată, pentru că mă enervam inutil. Testează 4g-ul de la operatori (care are acoperire mai bună) și poate fi o soluție alternativă. Doar să ai trafic nelimitat la viteză mare!

Baftă!

Salut,
Am verificat aceasta locatie la colegii nostri din departamentul Tehnic. Din pacate, nu avem noutati legate de extinderea infrastructurii fixe, prin fibra optica, in aceasta zona.

Anonim
Neaplicabil

In localitatea ta exista fibra optica de la Digi.