anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Exista Internet prin fibra optica in zona Hunedoara, Sacaramb?

Tobias
Începător
Buna seara ...As vrea sa stiu daca pe zona (Hunedoara.Sacaramb ) există Internet prin fibra optica
7 Răspunsuri 7

teacher_
#StarMember
Salut! Poți verifica chiar tu daca exista serviciul solicitat, urmând link-ul de mai jos https://www.orange.ro/verifica-acoperirea/

Vio73
#StarMember
Depinde dacă te referi la propria fibră ( a Orange) sau cea prin rețeaua Telekom. Cea prin rețeaua Orange are o acoperire mai restrânsă, dar în plină extindere. Cea prin rețeaua Telekom, este mai extinsă, dar trebuie verificată acoperirea. Detalii despre acoperirea generală prin rețeaua Telekom găsești aici: https://www.orange.ro/verifica-acoperirea/ Acoperirea prin rețeaua proprie Orange este aici:

FaraUnID
Campion certificat
In principu daca Telekom are fibra in zona respectiva, ar trebui ca si Orange sa aiba acces la acea fibra. Trebuie sa verifici direct la sursa acest aspect. Informatiile rezultate la o verificare a acoperii utilizand pagina https://www.orange.ro/verifica-acoperirea/ sunt eronate, deorece interogarea se face in baza de date Telekom, care baza de date este praf din acest punct de vedere. EU sunt exemplu viu care a incercat sa contracteze un pachet Love pe baza verificarii disponibilitatii serviciilor pe pagina https://www.orange.ro/verifica-acoperirea/ si ulterior avand o dicutie cu departementul de ofertare Orange. In momentul in care echipa tehnica a venit sa instaleze serviciul au constat ca nu exista fibra in zona respectiva si contractul a fost anulat. Intre timp a ajuns fibra si la mine si am reluat discutiile cu cei de la ofertare, pentru un pachet Love. Au venit sa instaleze serviciul, dupa care au constata ca nu exista port liber pentru televiziune si iarasi contractul a fost anulat.

teacher_
#StarMember
Am făcut eu o simulare la adresa de mai sus, și mi-a dat așa...ai imagine in atașament. Astfel, poți beneficia de internet prin fibra. Daca nu poți merge într-un Shop sau Store, poți depune o solicitare la serviciul.clienti@orange.ro, sau intra pe https://www.orange.ro/contact/ Menționează toate datele tale, inclusiv dacă mai ai un abonament la Orange. Sper sa reușești! Te rog să revii cu un feedback, sa ne spui cum ai procedat. P.S. merge și la adresa aceea, cu verifica acoperirea, trebuie sa introduci tu localitatea și strada manual, utilizand diacritice. Spor!

FaraUnID
Campion certificat
Aplicatia https://www.orange.ro/verifica-acoperirea/ interogheaza baza de date Telekom. In baza de date a Telekom-ului apare disponibilitate fibra optica in foarte multe zona in care ea nu exista in realitate. Atat la Orange cat si la Telekom au fost N contracte anulate pe motiv de "lipsa retea" desi la o verificare pe https://www.orange.ro/verifica-acoperirea/ apareau servicii disponibile. Evident ca nu este vina Orange cat timp informatia este preluata de la Telekom, dar situatia in sine este una penibila. Din acest motiv eu spun sa nu va bazati prea mult pe https://www.orange.ro/verifica-acoperirea/ Nu de alta dar sa nu ramati cu un gust amar dupa.

Vio73
#StarMember
Sunt, din păcate și cazuri din acestea, dar în general, corespund. Oricum, poți vedea dacă la tine pe scară e trasă fibră de la Orange/Telekom. Eventual, întrebi și administratorul. La mine pe scară sunt destul de vizibile Cutiile respective și se văd și cablurile, chiar dacă sunt trase prin acele țevi din plastic.

DanielaH
Moderator
@Tobias, ai verificat acoperirea pentru fibra optică în zona ta? Revino, te rog, și oferă-ne mai multe detalii.