anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Deranjamente - cablul este vechi și cred că are și fisuri

Bebe71
Începător

Buna ziua.Avem o vecina care are probleme cu rețeaua,cu cablul care ajunge la dânsa.Cablul este vechi și cred că are și fisuri.Va rugam dacă se poate schimba?

 

5 Răspunsuri 5

FLo1
#StarMember

@Bebe71: Bun venit în Comunitate. Înțeleg că este vorba despre serviciile de telefonie fixă (probabil cândva la Telekom)? Dacă este vorba despre alt tip de servicii, o detaliere în acest sens ar fi bine venită. Acum, nu contează vechimea unui cablu dacă este funcțional. Ce fel de ”fisuri” are cablul? Un cablu străpuns de obicei este întrerupt. Sunt întrerupte serviciile furnizate sau nu arată bine cablul cosmetizat? Cel puțin cu servicii funcționale, nu este nimic de făcut în acest caz.

BTW: Dacă este vorba despre un cablu cu 4 fire (folosite oricum doar 2), este 30 de bani metrul, adică ar costa mai mult deplasarea decât materialul (maxim 2-3 lei). Deci revin: Funcționalitatea serviciilor este influențată? Dacă DA, în ce mod? Dacă NU, atunci nu necesită înlocuire.

FLo1
#StarMember

@Bebe71: Ar fi bine dacă vrei să-ți ajuți vecina să oferi detalii concrete ale problemei. Noua încadrare a topicului mă face să cred că nu e vorba nici de fibră optică și nici de un cablu de telefonie fixă. Deci în ideea că nu discutăm despre cablu UTP, rămâne să faci o faptă bună înlocuind cablul coaxial al vecinei. Apropo: se găsește la liber în orice supermarket la lungimi diferite, în funcție de nevoie, sau la orice magazin de bricolaj.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Se poate suna la 300/ 0374300300 și apoi se alege ramura 1-2-2 sau 1-3-2, pentru asistență sau se scrie din secțiunea Contact:

https://orangeromaniacommunications.custhelp.com/app/ask

Este bine să îi întrebi direct pe ei, pentru că noi, aici, suntem tot clienți, care te putem ajuta doar cu un sfat.

Baftă! 

Razvan
#StarMember

Salut! Se poate schimba cablu, contracost, sunând la 300 pentru o programare a echipei de intervenții. Dacă este cablu coaxial si ai un pic de îndemânare, pogi cumpăra câțiva metri necesari pentru înlocuire și te apuci să-l înlocuiești vecinei. La final vei fi mulțumit că ai facut o faptă bună si poate îți va mulțumi. Succes! 

DanielaH
Moderator

Bebe, s-a rezolvat situația?