la 03-10-2022 02:56 PM
Am abonament tv și net de la telecom acu e preluat de oringi da îmi vine facturare și un nr de telefon fix și eu nu dețin și nici nu am oringi casa de ct cei tv și net pentru care plătesc în rest nr de telefon am alte rețele da nu am telefon fix
la 03-10-2022 03:01 PM
Internetul fix este prin modem (cartela SIM) sau prin fibra?
Cand mi s-a oferit internet prin modem si tv prin satelit, modemul avea atribuit un numar de fix (0374.XXX.XXX) pentru consumul de date.
la 03-10-2022 03:23 PM
Salutare!
Dacă nu folosești acest serviciu, poți cere închiderea lui și poate găsești înțelegere să se rezolve, mai ales că nu-ți este de folos acest serviciu.
Baftă!
la 03-10-2022 04:39 PM
Stai sa nu facem confuzie: ceea ce am detaliat a fost o oferta de fidelizare prin care primeam internet si tv prin DTH (deci nu prin fibra/fir). La internetul fix aveam asociat un numar de fix (0374.XXX.XXX) pe baza caruia faceam trafic. Presupun ca este mai clar acum ce am vrut sa zic. N-am acceptat oferta, dar asta e partea a doua (si alta discutie).
Ceea ce intrebam eu este daca accesul la internet pe care il are colegul este prin router (foarte probabil cu un Huawei B525/535) sau prin fibra. Daca este prin fibra, numarul respectiv se poate inchide (in special daca nu genereaza costuri). Doar trebuie intrebat care sunt modalitatile (sincer vorbind, daca nu costa nimic, nu vad cu ce ar incurca, in special daca nu conecteaza un telefon fix).
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor