Din stirea ''https://economie.hotnews.ro/stiri-telecom-22451051-consumul-mediu-internet-mobil-ajunge-17-18-luna-2023-operatorii-telecom-din-romnia-cer-autoritatilor-faca-licitatia-5g-prima-parte-anului-2019.htm ''consumul de internet pe persoana ar fi ''Potrivit datelor ANCOM, utilizatorii de internet mobil prin modem/card/USB au consumat în medie 2,5 GB/luna (+43%)'' deci 150 GB sunt suficienti , unul din beneficiile abonatilor Orangi sunt GB de internet cadou in functie de vechimea in retea , daca ai Orange Love , ai 100GB pentru toata familia cred ca e suficient si nici nu vor fi depasiti , eu detin un pachet Orange Love :2 abonamente de voce 11Me si 12Me , internet mobil si televiziune prin satelit si n-am depasit niciodata GB din abonament ,stau nonstop pe date mobile , descarc filme in fiecare zi , am fost abonat Telekom , dar am reziliat luna trecuta si am trecut pe internetul de la Orange , suntem foarte multumiti.Pentru Wi-fi am montat doua antene la router care au marit puterea si distanta la aproape 100 m