anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Abonament internet locatie chirie

burloiumarian23
Junior entuziast

a) Exista un abonament pe care il pot contracta doar pentru internet ? ( 12 luni )

b) In caz ca ma mut imi pot schimba locatia unde am abonamentul ?

c) De ce documente as avea nevoie pentru contractarea abonamentului ? ( Am contract civil de inchiriere incheiat intre parti ) ?

1 Soluţie acceptată‚

MihaiC99
Cunoscător

Salut,

Orange oferă abonamente de internet prin fibră optică cu o perioadă contractuală de 12 luni. Dacă te muți, poți solicita transferul serviciului la noua adresă, cu condiția ca Orange să aibă acoperire în zonă.

Pentru contractarea abonamentului, sunt necesare cartea de identitate, contractul de închiriere semnat între părți și acordul proprietarului.

Dacă această variantă este prea costisitoare, o alternativă mai accesibilă ar fi internetul fix 4G sau utilizarea unui hotspot mobil, cu condiția să ai semnal bun în zonă. Mai multe informații pot fi obținute contactând serviciul clienți Orange sau vizitând un magazin Orange.

Vizualizare soluţie în postul original

7 Răspunsuri 7

Vio73
#StarMember & 2024 Problem Solver

Salutare!

Din câte știu, există varianta, dar s-ar putea să te coste mai mult sau aproape la fel ca la un pachet.

Poți să le scrii din această  pagină, mai jos și îți vor da detaliile.

Eu recomand în schimb un internet mobil cu router, dacă nu știi cât stai, pentru că s-ar putea să implice ceva costuri. Adică îți un router Huawei B 535 sau B 525 de pe olx și îți pui un yoxo nelimitat de 19 lei în el. Fără griji și bătăi de cap. Doar să ai semnal de la Orange.

Mai ai un topic asemănător aici .

Baftă!

FLo1
#StarMember

@burloiumarian23: Salut. Ai nevoie de IP static, adresă IP cu acces extern, utilizare de funcții precum PortForwarding, DMZ, sau configurare de server la domiciliu? Dacă nu, atunci pentru un simplu acces la internet și având în vedere contextul utilizării, consider că un router cu net mobil nelimitat sau hot spot de pe telefonul mobil ar fi o soluție mult mai utilă și eficientă pentru acces la internet într-o locație închiriată (pentru a nu face intervenții asupra pereților (găurire) pentru acces fibră) și pe o perioadă limitată de timp.

MihaiC99
Cunoscător

Salut,

Orange oferă abonamente de internet prin fibră optică cu o perioadă contractuală de 12 luni. Dacă te muți, poți solicita transferul serviciului la noua adresă, cu condiția ca Orange să aibă acoperire în zonă.

Pentru contractarea abonamentului, sunt necesare cartea de identitate, contractul de închiriere semnat între părți și acordul proprietarului.

Dacă această variantă este prea costisitoare, o alternativă mai accesibilă ar fi internetul fix 4G sau utilizarea unui hotspot mobil, cu condiția să ai semnal bun în zonă. Mai multe informații pot fi obținute contactând serviciul clienți Orange sau vizitând un magazin Orange.

Salut, 

Mersi de raspuns.  In prezent am deja cartela SIM Orange cu un router TP-Link ( care a fost ok , inca merge bine ). Contractul de inchiriere pe care il am e contract civil , asta e singura treaba de care nu sunt sigur ... presupun ca nu e nevoie de legalizare sau ceva de genul ? Acordul proprietarului il pot primi fara probleme ... 

Vio73
#StarMember & 2024 Problem Solver

Atunci este relativ simplu, dar totuși recomand folosirea celui mobil, dacă nu ai strict nevoie de un net mai performant.

In acest caz nu ar trebui sa fie probleme.

Razvan
#StarMember

Salutare! Poți încheia un contract de internet pe fibră optică pe 12 luni și poate fi mutat în noua locație, dacă există infrastructură activă la acel imobil.