la 01-03-2023 11:17 PM - editat ultima oară la 02-03-2023 09:59 AM de GeorgianaD
Cum pot verifica in lista de detalii convorbiri sms-urile?
la 01-03-2023 11:27 PM
Buna @Stefan78. In "Detalii convorbiri" poți vedea data și ora la care au fost trimise SMS-urile, dar nu și conținutul lor. Le poți vizualiza doar daca le mai ai salvate în telefon.
la 01-03-2023 11:27 PM
Buna @Stefan78. In "Detalii convorbiri" poți vedea data și ora la care au fost trimise SMS-urile, dar nu și conținutul lor. Le poți vizualiza doar daca le mai ai salvate în telefon.
la 01-03-2023 11:30 PM
Cred că tine și de confidențialitatea clientului, fiindcă sunt multi titulari care au în cont mai multe numere ale membrilor familiei și din aplicația My Orange ar putea avea acces la ele. Una e doar sa vezi că s-a apelat sau s-a trimis un mesaj către un număr și altceva ar fi sa vezi toată conversația. ☺️
la 01-03-2023 11:38 PM
@Stefan78: Bun venit în Comunitate. Ca în exemplul atașat, în lista cu detalii ale convorbirilor îți apar fie apeluri, traficul de date (net) sau SMS.
Revino cu detalii dacă la tine apare altfel. Numai bine.
la 02-03-2023 09:55 AM
Salutare!
Cum se factureaza: pe fiecare numar sau "la gramada"? Cum spun si colegii de forum, sms-urile ("mesajele text") se vad in aceeasi detaliere cu consumul de minute si internet (date). Daca ai mai multe numere facturate individual, fiecare factura va avea detaliere proprie, dar, daca factura este una singura (am vazut ca se emite o singura factura ("consolidata") pentru toate abonamentele, detalierea se va vedea doar de pe numarul principal).
Totusi, daca te intereseaza continutul, acest lucru este, teoretic, imposibil, intrucat operatorii nu au obligatia (chiar opusul) sa pastreze si continutul, ci doar ora si data taxarii (din motive de GDPR). Tehnic, s-ar putea sa fie programe care sa intercepteze mesajele, dar operatorii nu stiu sa aiba voie (sau acces) la ele. Tine mai mult de SRI/SIE si, evident, sunt folosite doar cu autorizare speciala (nu te increde prea tare in filme, sunt doar informatii de suprafata).
@Orange Romania S.A. 2024
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor