la 29-04-2025 12:06 PM - editat ultima oară la 29-04-2025 12:18 PM de DanielaH
Buna ziua!
Am primit acum vreo 2 luni un mesaj de la KYRO că mi-a fost preluată creanța de la ORANGE ROMANIA S A de către Kredyt Inkaso. Am sters mesajul. Acum alt mesaj cu o suma concreta pe care au preluat-o de la ORANGE, cu un nr de contact, 0372309922 care apare si pe un site pe care acest Kredyt Inkaso îl au. N-am nici o datorie de la Orange de care sa stiu eu.
la 30-07-2026 05:17 PM
Am primit și eu mesaje și telefoane de la Kredyt Inkaso, cu niște explicații conform cărora au mai rămas niște restanțe în momentul în care am închis un abonament. Asta deși la momentul închiderii abonamentului am plătit taxele de penalizare pentru închidere anticipată și la cateva săptămâni am predat și echipamentele, iar la office-ul din Sibiu atunci când am întrebat mi s-a spus că nu mai am nimic de plată.
În momentul în care am rugat agentul Kredyt Inkaso să facă dovada obiectului care a generat creanța, a înștiințărilor trimise de Orange către mine, care au rămas fără răspuns, a înștiințării conform căreia Orange îmi comunica că va ceda creanța către această firmă de recuperare (conform legii), să mi le trimită pe mail, pentru că respectivul cont de client avea și numărul meu și contul meu de mail, mi s-a închis telefonul în nas... Așadar, nu știu ce să cred... Culmea e că la momentul respectiv, eu aveam pe același nume și același CNP, un alt contract de telefonie mobilă... Nici CRM-ul Orange nu stă, sau nu stătea, chiar bine la capitolul ăsta... În concluzie, până când nu văd toate documentele menționate mai sus, răspunsul la întrebarea „când plătiți?” va fi în continuare niciodată... Și cred că am să le fac și plângere pentru hărțuire, pentru ăia 82 de lei...
la 30-07-2026 05:20 PM
eu nu aveam ce face ...mi au pus poprire... desi nu era nimic dovedit
la 30-07-2026 05:39 PM
Reclamație la ANPC. Asta fac eu acum...
la 30-07-2026 05:57 PM
Ți-am spus și atunci, legal nu au voie să le de-a banii lor, deoarece tu ai dreptul în 15 zile să faci contestație, ceea ce ți-am și recomandat să faci. În alea 15 zile și pe tot parcursul contestării executării, banca, angajatorul și restul unde ai popriri, trebuie să-ți de-a 70% din acel venit, restul de 30% fiind puși într-un cont special și plătit ulterior câștigului (anulării contestării).
la 30-07-2026 05:55 PM
Salut! Vezi mesajele mele de mai sus, am explicat și altor persoane mai în detaliu. Ăștia sunt niște șmecherași de la ei din cartier, se folosesc de tot felul de executori judecătorești dubioși, blochează inclusiv conturi de Revolut și alte practici din astea care sună a neprofesionalism, iar în majoritatea cazurilor contractele sunt vechi, deci se prescrie fapta. Acuma cică ăștia Kredyt Inkaso se numesc BEST Capital ceva de genul, am citit și eu pe net acuma scriind mesajul ăsta, în mare parte, toți deștepții ăia se bazează pe următoarele lucuri:
- Ei îți trimit SMS-uri din astea sau te sună în neștire, spunând că ai de plată, o sumă infimă (adică cum ai și tu, 82 lei) te vor hărțui la propriu pentru suma aia spunând că dacă plătești, se stinge creanța. Cei creduli, plătesc ăia 82 de lei că zic oricum, cu 82, fără 82, tot aia e. E, aici vine partea interesantă. După ce plătești ăia 82 lei, ei o să facă proces în instanță și o să zică ceva de genul "Scuze frate, ăia 82 de lei erau fără penalități, penalitățile sunt undeva vreo 0,5% pe zi" - deși conform legii, recuperatorii n-au voie să îți ceară penalități, și de asta toate procesele care ajung în instanță, se anulează și sunt doar ca să sperie omu' să plătească - inclusiv alea cu executori. Acum, gândește-te, îți fac eu un simplu calcul matematic. Majoritatea clienților cu ăștia n-au avut contracte cu Orange de minim 2-3 ani, luăm 2,5 ani (fix între). Cu 0,5% penalități pe zi din 82 lei, vei ajunge să fi executat undeva pe la 500 de lei, și ăsta e cazul favorabil, de asta foști (peste 5 ani decând au reziliat) clienți Orange sau fostul Telekom Fix se trezesc cu astfel de plângeri.
Acum, sfatul meu pentru fiecare este la fel, ignorați și dați-le block, ștergeți mesajele și tot tacâmul de ignorare. Nici nu se merită să le răspundeți să vă certați cu ei, că dacă vă văd că sunteți deștepți, pur și simplu o să vă închidă și o să sune altcineva care se dau drept avocații lor și alte practici din astea dubioase.
DACĂ vă treziți cu dosar în instanță, luați-vă un avocat și luptați-vă cu ei (mărog, nu e mare lucru de luptă că la următoarea judecată, se anulează). Nu contează că e executare silită cu poprire, legal n-au voie să le de-a niciun ban (băncile, angajatorul, s.a.m.d) până când se soluționează contestarea, ei doar le pot pune într-un cont, maxim 30% și restul ți se deblochează pe parcursul contestării.
la 31-07-2026 10:57 AM
@Mario543 Multumim pentru implicare!
la 31-07-2026 12:25 PM
Salutare!
As avea cateva obiectii la comentariu:
Legat de contestarea unei hotarari: aici iti dau dreptate. Nu se executa hotararea pana nu se confirma (sau infirma) solutia judecatorului initial.
la 31-07-2026 05:00 PM
Ca idee, mesajele scrise nu spun nimic altceva decât că trebuie să plătesc ceva datorie, și dacă vreau mai multe detalii, să sun la un număr de telefon... Dacă îi iei la bani mărunți îți închid telefonul în nas... În concluzie, numărul de telefon intră la spam, iar dacă au ceva să îmi spună, să o facă în scris...
la 31-07-2026 04:57 PM
Le-am trimis un mail în care le-am cerut dovada creditului către Orange Romania, dovada somațiilor de plată transmise de Orange Romania, cărora se presupune că eu nu le-am dat curs, dovada înștințării din partea Orange Romania privind cesionarea datoriei, care reprezintă justificarea pretențiilor lor... Cu ANPC în copie, fără reclamație (încă) la ANPC... ANPC mi-a răspuns cu instrucțiuni privind depunerea unei plângeri oficiale, această ilustră companie de recuperare încă nu... Va urma... Probabil...
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor