la 04-10-2025 07:59 PM
Salutare, ce este aceasta taxa? "Taxa admin de reconectare". Am primit oferta pentru un nou abonament, nu am fost deacord cu oferta si am raspuns NU la mesajul primit pe telefon de la Orange. Trebuia sa vina cineva cu o noua oferta cea ce nu s-a intamplat. Dupa doua saptamani am primit mesaj ca noul abonament a fost activat din data de 18. Intr-un final dupa discutii am fost asigurat ca voi beneficia de vechiul abonament. Acum pe factura am aceasta taxa. A mai avut cineva o asemenea situatie?
la 04-10-2025 11:23 PM
Salut,
Am intampinat o situatie similara in urma cu cativa ani - ba chiar mi-a venit factura majorata - insa in urma reclamatiei mele si a solicitarii de a trece inapoi pe vechiul abonament (pe care NU mi-am dat acordul sa il schimb), s-a trecut inapoi si la urmatoarea factura mi-am luat si banii inapoi.
Singurul scenariu in care tin minte sa fi intalnit taxa de reconectare e acela in care serviciile au fost suspendate in urma neplatii facturii. Taxa aceea mi-a aparut pe o factura separata si era destul de mare. Nu mai stiu, cred ca in jur de 15 euro.
Ai avut cumva serviciile suspendate (poate pe vreun alt numar sau poate serviciile fixe)?
la 06-10-2025 09:45 AM
Dorin, te așteptăm să revii cu mai multe detalii. Ai avut serviciile suspendate?
la 20-10-2025 09:54 AM
Buna! Si eu am o situatie similara, in sensul ca mi s-a facut o oferta pentru 2 din numerele de telefon din contul meu, am refuzat-o si am solicitat sa mi se faca alta oferta. Nu am mai fost contactata deloc si in factura imi apare oferta pe care am refuzat-o. Am valoarea facturii aproape dubla fata de luna trecuta. Vreau sa vorbesc cu un operator, altfel fac reclamatie laOPC. Mi s-a modificat abonamentul in perioada contractuala fara sa imi dau acceptul.
06-10-2025 11:12 AM - editat 06-10-2025 11:13 AM
Salutare!
Posibil sa se fi aplicat aceasta taxa odată cu revenirea la vechiul contract (reconectare).
Având în vedere că nu este vina ta, nu ar trebui să plătești o astfel de taxa. Verifica pe factura daca apare și o reducere cu aceeași sumă. Dacă nu, contactează serviciul clienți pentru a corecta eroarea pe factura următoare (reducere).
la 06-10-2025 12:06 PM
Salutare!
Taxele de reconectare sunt pentru mai multe motive:
Poate ar fi bine sa detaliezi mai bine povestea si sa vedem cum te putem ajuta mai multe informatii.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor