la 29-07-2021 08:26 PM
la 30-07-2021 02:47 PM - editat ultima oară la 06-11-2023 10:25 AM de DanielaH
Variante sunt multe, dar la o cautare pe Google vad ca sunt multi cu probleme cu 1442, numar de care ar tine cel scurt - SVA (Televoting, Dedicatii, Anunturi, Sondaje, Concursuri, Achizitii de jocuri, tonuri de apel) - SMS 0,05 apel 0,90 - 2,95 - 031.826.00.10 - se pare ca multi au crezut ca au instalat un antivirus - https://www.listaabonatilor.ro/numarul/1442.
Din ce am citit dezabonarea de la 1442 se poate face apeland 0318260010 si solicitand dezbonarea. Aici poti citi mai multe despre numerele cu suprataxa - https://infocentru.ancom.ro/numere-cu-suprataxa/
la 06-12-2023 04:52 PM
Oare răspunde cineva la acest număr? De 20 minute aștept… Am si eu o sumă considerabila la aceste servicii - nu stiu ce anume ar putea fi.
la 21-02-2025 05:35 PM
La numărul respectiv va răspunde un robot IVR (Interactive Voice Response).
Pentru persoanele mai în vârstă sau care se simt mai puțin confortabil cu astfel de interacțiuni cu roboți IVR, am să redau mai jos conversația desfășurată cu robotul IVR care răspunde la numărul specificat mai sus, 031/826.00.10.
Mesajele redate de acesta sunt scrise aici cu caractere îngroșate (bold), în maro și indentate.
După care, la sfârșit, am să menționez un inconvenient al acestei abordări, care rezultă singur din mesajul de sfârșit al conversației cu robotul IVR.
I. Conversația cu robotul IVR:
Ați apelat serviciul de informații furnizori SVA.
Pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, acest apel poate fi înregistrat.
Prin continuarea apelului, vă exprimați acordul în acest sens.
Pentru a afla informații despre serviciile accesate, apăsați tasta 1.
Pentru a intra în legătură directă cu un operator, apăsați tasta 2.
În aplicația folosită pentru convorbiri telefonice, apăsați mai întâi butonul Tastatură (Keypad) pentru a trece în modul „clasic” DTMF. Acest lucru este necesar pentru a putea interacționa cu robotul IVR folosind cifrele indicate de acesta.
Apăsați butonul tasta 1.
Va urma mesajul:
După semnalul sonor, vă rugăm să introduceți numărul dumneavoastră de mobil sau tabletă pe care ați fost taxat pentru servicii cu valoare adăugată.
Se aude un semnal sonor, după care trebuie să introduceți numărul respectiv, în format național, precum 07NNxyxxyz, fără să mai apăsați pe ceva după introducerea acestuia.
Obs.: Introducerea trebuie făcută destul de rapid, căci altfel există riscul ca robotul să închidă conversația.
După aceea, robotul va comunica numărul care a fost introdus:
Ați introdus numărul: zero-șapte-[...]-[...]-[...]-[...]-[...]-[...]-[...]-[...].
Dacă este corect, apăsați tasta 1.
Dacă nu, apăsați tasta 2 și reluați pașii anteriori.
Se aude un nou semnal sonor.
Presupunând că numărul a fost tastat corect, va urma mesajul:
Vă rugăm să așteptați.
După câteva secunde urmează răspunsul, de tipul:
În ultimele 60 de zile ați accesat: servicii de voce, servicii SMS pe numărul 1442.
După aceea se aude ceva scurt, dar greu de înțeles, ceva ce sună cam ca:
intev
(?).
După aceea, robotul spune costul total aferent acestei perioade de 60 zile:
Cost total: 2,95 euro fără TVA.
Dacă doriți să blocați numărul de telefon introdus, pe serviciile enumerate, pentru o perioadă de 6 luni, apăsați tasta 1.
Dacă doriți să închideți apelul, apăsați tasta 0.
(Oricum, închid ei apelul și fără apăsarea acelei taste 0.)
Apăsați tasta 1.
Va urma mesajul:
Vă rugăm așteptați.
Numărul introdus a fost blocat.
Mulțumim.
La revedere!
și se închide automat apelul.
II. Un inconvenient serios este dat de faptul că nu se poate face o dezabonare efectivă, totală, ci doar blocarea accesului la acele servicii pentru 6 luni.
După care nu știu ce se va întâmpla, dacă vor relua suprataxările astea abuzive.
Am să aștept 6 luni și am să verific factura atunci, repetând, dacă va fi necesar, pașii din conversația de mai sus.
Voi reveni atunci cu o completare a mesajului de față.
13-06-2024 11:58 AM - editat 28-06-2024 01:53 PM
Eu am ales varianta de a trimite mail la clientisva@gmail.com cu numarul de telefon de unde s-a trimis mesaj catre 1442, am solicitat dezabonarea, iar ei mi-au intrerupt abonamentul si au restrictionat si numarul de telefon sa nu mai trimitem mesaje catre 1442.
la 13-06-2024 12:02 PM
Mulțumim pentru informații și mă bucur că ai reușit să rezolvi problema.
la 28-06-2024 09:20 AM
Buna.
Pe mine ma taxeaza de la 1284. Ceva GAMES scrie. In fiecare sambata, la ora 11.00
Crezi ca m-ar ajuta sa trimit si eu mail?
Multumesc.
la 28-06-2024 09:33 AM
Salut, Aliz!
Ai încercat să trimiți un mesaj la 1284 cu textul STOP GAME?
la 28-06-2024 01:29 PM
Salut.
Am trimis doar STOP.
O sa incerc si cu STOP GAME
la 28-06-2024 01:39 PM
AM trimis mail, si mi-a venit raspuns ca nu face parte din ranger-ul de numere scurte care apartin de call center-ul lor.
Naspa sa pierd eu timp si sa platesc o porcarie. Si sunt o gramada de bani
la 28-06-2024 01:46 PM
Te mai poți dezabona sunând la 0318262751 sau trimițând un e-mail la support.ro@silverlines.info.
Să ne spui dacă ai reușit.
la 28-06-2024 03:05 PM
Daniela, am trimis mail cum ai zis, si mi-a venit raspuns ca mi-au dezabonat numarul, si ca nu voi mai primi mesaje taxabile pe viitor.
Din pacate pot sa imi dau seama doar cand se va emite factura urmatoare.
Va multumesc tuturor pentru ajutor si va doresc numai bine!
la 28-06-2024 03:06 PM
Mulțumim și noi pentru confirmare și te mai așteptăm în Comunitate!
la 19-01-2025 07:36 PM
Bună seara, tot primesc mesaj de la Orange în fiecare luna ca plata de 9.90 de euro prin Carefizz a fost efectuata,cum as putea sa ma dezabonare pentru ca nici nu știu ce serviciu ii acesta și plătesc aiurea 9.90 euro. Va mulțumesc!
la 20-01-2025 09:07 AM
la 28-06-2024 01:52 PM
Buna ziua! Eu zic sa incerci. Nu ai ce sa pierzi.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor