la 21-12-2024 11:38 PM - editat ultima oară la 24-12-2024 10:36 AM de DanielaH
Buna,
Am semnat pe data de 05.11.2024 un contract pe 24 de luni cu Orange, in care am inclus abonamentul:
1. Smart Plus
2. TV prin cablu Premium
3. Fibra 2300 cu Netflix Standard inclus.
a) Prima problema: Dupa ce am reusit sa activez optiunea "Number Share" sunt taxat extra cu 2 euro, dar in oferta de pe site scrie ca optiunea "Number Share" e inclus la abonamentul Smart Plus. Chiar si la ofertele curente de sarbatori se poate vedea in poze ca exista o diferenta clara intre abonamentul Smart si Smart plus.
B) A doua problema e calculul din factura nu e bine facut. La linia" Abonament Internet prin Fibra" Am suma de 103 lei. Costul full al abonamentului e 24 de euro (120-121 lei). Jumatate e 12 euro. 60 de lei.
Pe site am acest abonamente activate
La Fibra 2300 cu Netflix Standard ceva nu e bine. Cost abonament ar trebuii sa fie 12 Euro/ luna.
Eu am 8 euro + 8 euro cost optiuni ( problema e ca nici nu pot vedea ce optiuni sunt acolo puse)
Eu personal nu am activate optiuni extra ( Nici Netflix; Nici HBO).
Va scriu aici pentru ca am facut o sesizare scrisa si raspunsul a fost ca totul e in regula cu factura.
Sfaturi cum as putea sa procedez in continuare?
la 24-12-2024 10:26 AM
Bună,
Da, am făcut 2 sesizări pentru number share si pentru prețul abonamentului la internet.
Am primit un apel și mi-au confirmat ca calculul de la factura e greșit și ca o sa rectifice în cursul zilei de azi.
Problema rezolvata.
Mulțumesc tuturor pentru feedback!
22-12-2024 12:09 AM - editat 22-12-2024 12:28 AM
Lorand, bun venit in Comunitate!!!
Poti pune o poza cu partea din factura undes scrie cat esti tarifat pentru fiecare serviciu?
Cat despre Number Share, acolo scrie:
"Ce trebuie să știu despre serviciul Number Share inclus în abonamentul Smart Plus și Smart Elite?
Serviciul Number Share pentru clienții Orange România: poți folosi același număr pe smartphone-ul tău iPhone, Samsung sau Huawei, dar și pe smartwatch-ul compatibil.
Pentru fiecare ceas asociat abonamentului tău Smart Plus și Smart Elite activat pe 24 de luni ai 100% discount lunar pentru serviciul Number Share timp de 24 de luni, apoi vei fi tarifat cu 2 €/lună (TVA inclus). Promoția se aplică la activarea serviciului Number Share în aplicațiile dedicate pentru Samsung, iOS si HarmonyOS, după caz, folosind datele de autentificare din My Orange. Vei putea dezactiva oricând serviciul în mod gratuit, din aplicația dedicată, apăsând butonul “Închidere”.
Promoția cu activarea gratuită a serviciului Number Share în cazul abonamentelor Smart Plus și Smart Elite este valabilă la activarea serviciului în aplicațiile dedicate Galaxy Wearable, HuaweiHealth si Apple Watch, pentru smartwatch-urile Samsung , Huawei sau Apple.
Serviciul Number Share este disponibil exclusiv pentru clienții Orange România."
Tu ce aplicatie ai folosit pt activarea Number Share?
la 22-12-2024 10:54 PM
Buna,
Am folosit aplicatia Galaxy Wearable de pe Samsung ( Android) si m-am autentificat cu contul My Orange.
Nu vad aici de ce sa fiu taxat extra.
Poza cu factura:
La abonamentul internet prin fibra nu inteleg cum ajung ei la 103 lei. Ca pretul ful e 24 euro iar jumatate e 12 euro.
la 22-12-2024 11:31 PM
Internetul e 102 de lei fara TVA, cu TVA e 120 de lei, deci cam 25 de euro, ceea ce e mult mai mult decat ce scrie in oferta ta de 8+8 euro.
Daca zici ca activarea Number Share e facuta prin aplicatia Samsung, ar fi trebuit sa fie gratuit.
In raspunsul la sesizare ti s-a explicat mai detaliat de ce ai costurile astea?
la 23-12-2024 06:25 AM
Salut,
Din factura se vede că nu primești reducerea de 50% la internet.
In schimb apare o reducere de 34 Ron la Home tv premium??????
Înainte de a face sesizare scrisă îți recomand să ei legătură cu ei prin telefon sau chat și cu factura in fata sa ceri explicarea costurilor ( de ce nu apare reducerea la internet și ce este cu acea reducere tv home premium).
Noi suntem clienți că și tine și nu avem acces la contractul/contul tău.
O zi frumoasa!
la 22-12-2024 06:17 AM
Salutare!
Prima factură vine pe o lună și ceva, adică este o lună plus prorata. Serviciul Number Share este disponibil doar celor care au servicii de la Orange Romania și care au abonamente Smart Plus și art Elite.
Dacă ai primit vreo ofertă specială în care ai acest serviciu gratis, poți să faci sesizare scrisă pe baza contractului respectiv, cu poza contractului, din secțiunea Contact , mai jos în pagină, unde scrie Trimite-ne un mesaj.
Numai pe baza celor scrise în contract poți să ceri explicații sau dacă ai vreo poză de pe site în care se vede ce spui tu. Dar tot așa, le trimiți sesizare scrisă.
Succes!
la 22-12-2024 11:04 PM
Buna Vio,
Da, facutra de pe prima luna este o luna full + cateva zile, dar eu deja vb de a 2-a factura.
Am abonamentul Smart Plus. Iar pozele sunt atasate la postarea deschisa, acceasi oferta a fost valabila si in Noiembrie. In plus, se poate vedea in brosura de servici alturata contractului ca "number share" e gratis la abonamentul Smart Plus.
Am sa mai fac o sesizare.
la 24-12-2024 09:02 AM
@Lorandd10, ai luat legatura cu colegii noștri? S-a rezolvat/ clarificat situația?
la 24-12-2024 10:26 AM
Bună,
Da, am făcut 2 sesizări pentru number share si pentru prețul abonamentului la internet.
Am primit un apel și mi-au confirmat ca calculul de la factura e greșit și ca o sa rectifice în cursul zilei de azi.
Problema rezolvata.
Mulțumesc tuturor pentru feedback!
la 24-12-2024 10:36 AM
Mă bucur mult. Mulțumim pentru confirmare și te mai așteptăm în Comunitate.
Sărbători fericite!
@Orange Romania S.A. 2024
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor